El Muxinach il·lumina el camí dels Reis d'Orient a Sant Cugat

Un miler de persones s'ha acostat a la plaça de l'Om a conèixer aquest nou personatge de les festes de Nadal


  • Comparteix:

Prop d'un miler de persones s'ha acostat, aquest dijous, a la plaça de l'Om, per descobrir la llegenda del Muxinach, un nou personatge que ha arribat a Sant Cugat per il·luminar el camí dels Reis d'Orient cap a la ciutat. A través d'un espectacle de sorra, piano i projecció, a càrrec de la companyia Ytuquepintas, s'ha donat a conèixer per primera vegada la història màgica que envolta el Muxinach, un veí de Sant Cugat que va ser l'escollit per encendre els fanals de la ciutat gràcies a la llum de l'estrella de Nadal i a un bastó fet amb la fusta més especial.

Després de l'espectacle, el mateix Muxinach ha tret el cap per una finestra de la Casa Abacial i ha conduït els assistents fins a la Llotgeta del Monestir. Allà, amb l'ajut de la llum interior de tots els assistents, el Muxinach ha encès la teiera més antiga de Sant Cugat i ha facilitat, així, l'arribada a Sant Cugat dels Reis d'Orient de cara a la nit del 5 de gener.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.