L'ambient nadalenc es fa notar a Sant Cugat aquest cap de setmana

La ciutat acull més d'una cinquantena de propostes per a tots els públics entre aquest divendres i diumenge


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'un tió a Sant Cugat / Foto: Ajuntament

Imatge d'arxiu d'un tió a Sant Cugat / Foto: Ajuntament

Teatre, música, tallers i tradicions com el Quinto. Sant Cugat s'impregna aquest cap de setmana de l'esperit nadalenc amb més d'una cinquantena de propostes. Entre aquest divendres i dissabte, les activitats se centraran sobretot al centre de la ciutat, tot i que també n'hi haurà als districtes i a Valldorex.

CONSULTA AQUÍ LES ACTIVITATS DE NADAL A SANT CUGAT

Valldoreix donarà per iniciada simbòlicament la celebració de les festes de Nadal aquest divendres amb l'encesa de llums de l'arbre de la plaça de Maria Sabater (17 h). Una hora després, la Casa de la Vila acollirà els concerts de Nadal a càrrec dels alumnes de l'Escola de Música de Valldoreix. Al centre de Sant Cugat, la plaça d'Octavià acollirà a les 18.30 h un concert a cura de De Vellut; mitja hora després, a les 19 h, l'Ateneu organitza un taller, adreçat a adults, de cuina vegetariana de Nadal.

Dissabte, el Nadal es desferma arreu de Sant Cugat, amb desenes de propostes. Al matí, l'Ateneu seguirà oferint tallers de cuina, mentre que a la plaça d'en Coll tindrà lloc un taller familiar de decoració nadalenca. A les 12.30 h, l'Escola Municipal Victòria dels Àngels acull el concert '50 Nadals amb Fusió', organitzat amb motiu del 50è aniversari de l'escola de música Fusió.

A les 16.30 h i a les 17.15 h, la Xarxa Monestir-Sant Francesc fa el seu pessebre vivent. Es tracta d'una iniciativa als Jardins de Sant Francesc que compta amb la participació del veïnat i que acabarà amb una xocolatada per a tothom.

Un cop fosc, a les 18 h el Casal de les Planes acull un cagatió. A les 20 h tindrà lloc la benedicció del pessebre tradicional que s'exposa a la capella del baptisteri de l'Església del Monestir. El temple acollirà, a les 20.30 h, el tradicional concert benèfic 'Un nen, una joguina', amb l'actuació del Cor Infantil Sant Cugat, el Cor Aglepta i el Cor Voxalba, a benefici de Càritas.

Encara dissabte, el Teatre-Auditori acull la tradicional representació de 'Per Nadal, fem el poema', el tradicional espectacle poètic i musical que recrea el 'Poema de Nadal' de Josep Maria de Sagarra. L'espectacle està dirigit per David Bozzo i Teresa Canas, i les entrades, que es poden comprar en aquest enllaç, costen 8 euros.

Diumenge la ciutat acull una quinzena de propostes, amb el Concert de Nadal de la gent gran al Teatre-Auditori (12 h) com a activitat destacada. A més, Sant Cugat acull propostes lligades a La Marató de TV3, com la cursa d'orientació (9 h) del Club Esportiu Senglar Orientació Sant Cugat, al parc de la Pollancreda, i un concert del Cor de Gòspel Sant Cugat al Teatre-Auditori (19 h).

Per la seva banda, a la Floresta i a Mira-sol es podrà gaudir d'una activitat ben tradicional: la representació d''Els Pastorets'. Serà al Teatre de Mira-sol i a la UREF de la Floresta, en ambdós casos a les 19 h.

CONSULTA AQUÍ LES ACTIVITATS DE NADAL A SANT CUGAT



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.