L'Aplec de la Sardana torna a Sant Cugat després de tres anys d'absència per la pandèmia

La 47a edició s'ha organitzat al pavelló de la Guinardera per l'avís de pluja d'aquest diumenge


  • Comparteix:

Imatge de l'Aplec de la Sardana / Foto: Ajuntament

Imatge de l'Aplec de la Sardana / Foto: Ajuntament

El 47è Aplec de la Sardana, organitzat per l'Entitat Sardanista de Sant Cugat, ha fet gaudir a un centenar de persones amants de la sardana, cultura i tradició popular catalana aquest diumenge. Aquesta edició només s'ha fet de tarda i al pavelló de la Guinardera per l'amenaça de pluja. L'edició d'enguany ha estat molt especial perquè ha estat la darrera abans que l'any vinent Sant Cugat passi a ser capital mundial de la Sardana.

L'Aplec ha començat amb l'habitual ballada i posteriorment ha seguit amb el concurs de colles improvisades. Acompanyats per tres cobles usuals de les edicions anteriors, Cobla Mediterrània, Cobla Principal del Llobregat i Cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona.

La presidenta de l'Entitat Sardanista, Elvira Anglès, s'ha mostrat molt contenta per poder celebrar l'Aplec de la Sardana tres anys després per culpa de la pandèmia i ha explicat el perquè s'ha fet només a la tarda "normalment fem tot el dia, però aquest any hem sigut prudents perquè hi ha gent que té por, que encara no surt plenament. Aleshores només hem volgut fer a la tarda, però l’any vinent si tot va bé farem tot el dia".

Gent de diferents indrets de Catalunya ha vingut per ballar durant tota la tarda d'aquest diumenge a ritme de la dansa tradicional catalana.


Elvira Anglès

Normalment fem tot el dia, però aquest any hem sigut prudents perquè hi ha gent, que té por, que encara no surt plenament. Aleshores només hem volgut fer a la tarda, però l'any vinent si tot va bé farem tot el dia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.