La Casa Museu Cal Gerrer reprèn les visites guiades dels diumenges el 2 d'octubre

Com cada primer diumenge de cada mes, es poden veure les tres exposicions permanents de ceràmica i de la Marilyn Monroe


  • Comparteix:

Fotografia d'una de les sales que podem veure durant la visita guiada / Foto: Casa Museu Cal Gerrer

Fotografia d'una de les sales que podem veure durant la visita guiada / Foto: Casa Museu Cal Gerrer

Cal Gerrer torna a organitzar les visites guiades pel seu museu després de les vacances d'estiu. Es tracta d'un repàs per la història de la fundació lligada a la terrisseria a més de la vida i obra dels germans Cabanas-Alibau. La primera visita guiada serà el pròxim diumenge 2 d'octubre al migdia. Les entrades costen entre 6 i 8 euros.

La Casa Museu compta amb tres exposicions permanents. A la primera es poden veure treballs artesans de la família Arpí, amb peces creades per aquesta nissaga d'artesans que pretén manifestar la simbiosi entre tradició, història i esperit creatiu al voltant de la ceràmica. La segona exposició és un repàs per la vida i obra dels germans Cabanas-Aribau. Un recull de les obres dels tres germans que es van dedicar a àmbits tan dispars com la pintura, la fotografia, la poesia o la dramatúrgia.

I per últim, el museu també compta amb una exposició dedicada a Marilyn Monroe, un seguiment biogràfic a la carrera de la icònica actriu de Hollywood. Gràcies a la feina del seu autor, Frederic Cabanas, qui ha dedicat 35 anys de la seva vida a recollir tota sèrie de documents i objectes dedicats a la seva figura. La visita guiada a Cal Gerrer permet veure les exposicions a més de conèixer curiositats i interioritats del museu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.