La 2a edició del Qomic Boom torna a Sant Cugat aquest cap de setmana

La proposta del Museu del Còmic és un lloc de trobada de professionals i seguidors del món de les il·lustracions


  • Comparteix:

Els nens i nenes podran gaudir de tallers de dibuix i d'activitats relacionades amb els còmics / Foto: cedida

Els nens i nenes podran gaudir de tallers de dibuix i d'activitats relacionades amb els còmics / Foto: cedida

La 2a edició del Qomic Boom, organitzada pel Museu del Còmic, arriba a Sant Cugat aquest dissabte i diumenge. La proposta, que ja es va celebrar el 2019 per primera vegada, pretén crear un espai on artistes, petites editorials i aficionats puguin compartir la seva passió pel còmic. Durant les dues jornades, il·lustradors i editorials mostraran les seves últimes publicacions al Celler Modernista.

En aquesta segona edició, es vol donar més visibilitat al món de les il·lustracions, i, per això, al llarg de les jornades passaran per l'esdeveniment una vintena d'artistes. Ramon F. Bachs i el santcugatenc Esteve Polls són alguns dels noms més destacats que visitaran el Qomic Boom, tots dos amb una llarga trajectòria al món de còmic nord-americà.

El Qomic Boom també busca apropar el món del còmic als infants. Per això, aquests podran gaudir d'uns tallers de dibuix en família on podran imaginar i crear els seus propis personatges i superherois. A més, hi haurà un lloc habilitat perquè puguin simplement estar allà llegint còmics.

Des del Museu del Còmic treballen amb l'objectiu que iniciatives com aquestes que es fan a Sant Cugat es puguin traslladar a altres poblacions del país. "Al final, tots mirem el que fan els altres. En aquest cas vindran gent i artistes que no només són de Sant Cugat o de Catalunya, sinó de tot arreu d'Espanya. També ajuda que ells vegin que nosaltres fem això perquè després es pugui replicar o fer una cosa semblant a altres llocs", apunta Diana Villanueva, gerent del Museu del Còmic, en declaracions a Cugat Mèdia.

Aliança amb el comerç local

El Museu del Còmic, a més, aprofita aquesta proposta per apostar pel comerç local. En aquest sentit, les botigues Abacus i Arpali oferiran diversos descomptes durant aquests dies. Totes les compres relacionades amb el món del còmic i el manga tindran un 5% de descompte a Abacus durant el cap de setmana, mentre que a Arpali hi haurà un descompte del 10% l'1 i 2 de setembre si el client diu "Qomic Boom".


Diana Villanueva

En aquest cas vindrà gent i artistes que no només són de Sant Cugat o de Catalunya, sinó de tot arreu d'Espanya. També ajuda que ells vegin que nosaltres fem això perquè després es pugui replicar o fer una cosa semblant a altres llocs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.