El Museu del Còmic celebra l'èxit de 'L'Art de Bola de Drac' i l'allarga fins al desembre

La mostra rep el triple de visitants que altres exposicions del museu


Temes relacionats

L'exposició 'L'art de Bola de Drac' recull una mostra de material original provinent del Japó ( 4/ago/22)


  • Comparteix:

L'exposició 'L'art de Bola de Drac' es prorroga a causa de l'èxit rotund d'assistència. El museu del Còmic de Sant Cugat pretén allotjar la mostra fins al desembre, per fer-ho coincidir amb el Saló del Manga, que s'espera que atregui molts visitants.

L'exposició, que fa un repàs de la història del còmic i la sèrie d'animació a través de material original inèdit, havia d'acabar a finals de setembre. Tot i tenir una pròrroga ja programada fins a l'octubre a causa de la quantitat de gent que encara la visita, és probable que finalment s'allargui fins al desembre, coincidint amb el Saló del Manga que pot atreure molts assistents.

Paco Baena, director de continguts del museu, explica que no s'esperaven aquesta rebuda. "És impressionant. Des que vam inaugurar el museu fa tres anys està sent l'exposició amb més visitants que hem fet. Té tres vegades més visitants que les altres exposicions".

L'exposició ha atret sobretot a gent d'entre 20 i 40 anys, que van viure 'Bola de Drac' de petits. Històricament, al Museu del Còmic ve molta gent de fora i aquest cas no és l'excepció. Fins i tot han rebut un correu del consolat japonès de Catalunya demanant de visitar-la. Baena confessa que tot i l'èxit, en un principi el museu tenia dubtes sobre acollir la mostra. "Com a museu pensàvem que teníem l'obligació d'exposar el que ha estat història. Sempre hem fet exposicions sobre temes amb certa història. No ens plantejàvem fer res amb personatges tan propers i moderns. Ara ens plantegem fer més coses de manga en el futur i fins i tot dedicar-li una sala en exclusiva".

El cap de setmana passat van passar 178 persones pel museu, tres vegades més del que normalment reben.




Paco Baena

És impressionant. Des que vam inaugurar el museu fa 3 anys està sent l'exposició amb més visitants que hem fet. Té tres vegades més visitants que les altres exposicions. Ja esperàvem que tingués èxit perquè és la primera que s'ha fet a Espanya i 'Bola de Drac' no només és un manga sinó que té una importància molt forta en televisió.

Paco Baena

No ens plantejavem fer una exposició amb personatges tan propers i moderns. Ara ens plantegem fer més coses de manga en el futur i inclús dedicar-li una sala en exclusiva.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.