El festival Angular porta Mozart al Monestir de Sant Cugat

Aquest és el quart concert del festival de música clàssica que s'ha celebrat a la llotgeta del Monestir


  • Comparteix:

La llotgeta del Monestir s'ha convertit aquest mes de juliol en l'escenari del festival de música Angular, un certamen que aquest dijous ha comptat amb l'actuació de l'Orquestra Angular. La formació, nascuda arran del festival, ha interpretat 'Mozart sota les estrelles', amb la soprano santcugatenca Júlia Farrés-Llongueras i el baríton Elías Arranz a la veu. Tot plegat ha tingut lloc en un espai incomparable, amb la façana del Monestir i el rosetó de fons.

L'alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla, ha valorat molt positivament aquesta nova proposta que pretén posicionar Sant Cugat en el circuit de música clàssica, amb una mirada nacional i internacional. "Aquesta ciutat es mereixia tenir un festival de música clàssica, de lírica, en aquest entorn tan especial", ha assegurat l'alcaldessa.

La cloenda del festival, que està previst que es repeteixi l'any vinent, ha comptat amb la direcció artística de Patrícia de No, tindrà lloc aquest divendres, amb una versió breu i semiescenificada a càrrec d'Apròpera de l'òpera 'Anna Bolena'.


Mireia Ingla

Aquesta ciutat es mereixia tenir un festival de música clàssica, de lírica, en aquest entorn tan especial. Tenim la sort de tenir el millor escenari, el Monestir, per fer-hi moltíssimes activitats culturals, sobretot de música.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.