Aquestes són les tres residències artístiques seleccionades del Teatre La Unió

Cadascuna rebrà una dotació econòmica de 500 euros i serveis d'acompanyament entre setembre i desembre de 2022


  • Comparteix:

Edifici del teatre La Unió / Foto: Ajuntament (Lali Puig)

Edifici del teatre La Unió / Foto: Ajuntament (Lali Puig)

Les tres residències artístiques seleccionades pel període entre setembre i desembre de 2022 del Teatre La Unió són la peça de dansa 'Oculto', de Nia Torres; i les peces teatrals 'Berenguera' de Gerard Franch i Maria Jover i 'Dona i aspirador', de Míriam Escurriola. Enguany han rebut un total de 28 candidatures i les tres guanyadores tindran una dotació econòmica de 500 euros, recursos d'espais i serveis d'acompanyament.

D'altra banda, tenint en compte el nombre de propostes rebudes i l'esperit de suport a la creació, el teatre ha ampliat la selecció de tres propostes més. Aquestes estan fora de la convocatòria del programa de residències i no obtindran dotació econòmica, però sí que podran gaudir dels espais del teatre. Les seleccionades són les peces teatrals 'L'hora que vull', de Justa Teatre; i '83', de Las dueñas del balón; i, per últim, la peça de dansa 'Un negatiu de peixos muts', de Laura Capdevila.

La Unió Santcugatenca va engegar el programa de residències artístiques el primer semestre de 2022. El seu objectiu és donar suport a la creació cultural i artística en els àmbits de la dansa, el teatre i de la cultura popular d'arrel d'artistes individuals i col·lectius, tant de Sant Cugat com de l'àrea metropolitana. La primera convocatòria va tenir lloc entre gener i juny i aquesta segona serà de setembre a desembre.

Les residències artístiques estan organitzades per La Unió Santcugatenca amb el suport de l'Ajuntament de Sant Cugat. La selecció l'ha realitzat la comissió artística formada per tècnics culturals de La Unió i de l'Ajuntament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.