Una comèdia txeca ambientada en la guerra obre les Lectures a la Fresca

L'actor Xavier Tor ha rebut un reconeixement a la seva trajectòria per part dels Amics de Pedra i Sang


Temes relacionats

'El bon soldat Svejk' inaugura aquest dijous la 18a edició de Lectures a la Fresca ( 6/jul/22)

Les Lectures a la Fresca d'enguany tindran la guerra com a eix temàtic (21/jun/22)


  • Comparteix:

'El bon soldat Svejk' ha inaugurat, aquest dijous, el 18è cicle de Lectures a la Fresca, una tradició estiuenca que enguany té com a eix temàtic la guerra. En aquesta primera sessió, el tema s'ha tractat des de la comèdia, a través d'un personatge de la literatura txeca, el soldat Svejk, que se les empesca per no haver d'anar a la guerra. Al final de l'espectacle, els Amics de Pedra i Sang han fet un reconeixement a l'actor Xavier Tor 'per la seva gran trajectòria'.

La directora artística de les Lectures a la Fresca i presidenta dels Amics de Pedra i Sang, Dolors Vilarasau, ha entregat com a obsequi un vano, símbol de les Lectures, i ha lloat l'experiència actoral "tant a Sant Cugat com a fora" de Xavier Tor. L'actor s'ha mostrat molt sorprès amb el reconeixement i ha donat les gràcies al públic "per ser-hi sempre".

Aquesta primera lectura ha comptat amb l'assistència de més de 250 persones, entre les quals, l'alcaldessa, Mireia Ingla, i bona part dels regidors del consistori.

El cicle continuarà amb 'Stanbrook, una odissea de la guerra', d'Ignasi Roda, dimecres vinent, a les 22 h, a la plaça de l'Alcalde Magí Bartralot. La cloenda tindrà lloc als Jardins del Vallès, el dijous 21 de juliol, amb la lectura d''Antígona'.




Dolors Vilarasau

Vam decidir ser valents i afrontar aquest tema, com ho hem estat altres vegades. I vam buscar tres obres que no fossin una repetició del tema, sinó que els formats i les formes fossin diferents en cadascuna d'elles.

Dolors Vilarasau

És una persona amb una gran trajectòria teatral. Crec que es mereix aquest reconeixement i als Amics de Pedra i Sang ens fa molta il·lusió fer-li.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.