Aula de So oferirà el curs vinent formació de música moderna

L'escola de música tanca el curs amb la previsió de convertir-se en fundació perquè la seva tasca quedi "en la posteritat"


  • Comparteix:

Actuació dels mestres de l'Aula Jove / Foto: Cugat Mèdia

Actuació dels mestres de l'Aula Jove / Foto: Cugat Mèdia

Aula de So engegarà el curs 2022-23 amb la posada en marxa d'un projecte dedicat a la formació en música moderna: Aula Jove. Es tracta d'una iniciativa adreçada a joves de 12 a 17 anys on s'ensenyarà un tipus de música que es diferencia de la clàssica per la 'ludicitat' i pel fet que els músics no depenen d'una partitura. No és l'única novetat de cara al curs vinent per part d'Aula de So: l'escola es convertirà en fundació perquè el seu llegat es mantingui en la 'posteritat'.

El director del centre, Martí Marín, ha posat en valor la creació d'un espai de formació en música moderna i apunta que no és habitual que hi hagi escoles que s'hi dediquin. L'Aula Jove estarà capitanejada pel músic Jordi Riera, que ha apuntat que amb el mètode d'ensenyament es preveu que l'alumnat "desenvolupi moltes habilitats, que aprengui molt i que s'ho passi bé".

Les inscripcions per a les classes ja està oberta i els grups es distribuiran segons les habilitats de l'alumnat i no segons l'edat.

La presentació de l'Aula Jove ha tingut lloc aquest dilluns a l'escola de música, ubicada a la plaça d'en Coll. La trobada ha comptat amb la presència de la regidora d'Educació i Infància, Pilar Gorina, i la d'Educació, Alba Gordó. Ambdues han desitjat sort a Aula de So davant dels projectes que estan a punt d'encetar.

A més, alguns dels professors de l'Aula Jove han amenitzat l'acte amb una actuació musical.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.