Els Diables reclamen 'més pasta per cultura' a l'alcaldessa durant els Versots

El Catalangate, la sentència del català a l'escola, la visita del rei emèrit i la guerra a Ucraïna són temes que també han criticat


Temes relacionats

Els Diables cremen els carrers del centre de Sant Cugat ( 2/jul/22)


  • Comparteix:

El Catalangate, la sentència del català a l'escola, la visita del rei emèrit, la guerra a Ucraïna i l'anul·lació del dret a l'avortament als Estats Units són alguns dels temes contra els quals han carregat els Diables als Versots d'enguany. En l'àmbit local, han criticat les dificultats de les entitats per assajar als carrers i a les places de la ciutat, l'increment dels lloguers i 'el desnonament de la vergonya'. A l'alcaldessa, Mireia Ingla, li han demanat 'més pasta per cultura, si vols el nostre vot' i a la tinenta d'alcaldia de Cultura, Esther Madrona, que no s'oblidi de les entitats.

Com a punts positius, els Diables han celebrat la llei trans, que han qualificat de "pas de gegant" i la llei de la violència sexual.

A continuació, els tres diables que han fet els Versots han interpretat una versió d''Ay mamá', de Rigoberta Bandini. Amb aquesta actuació han anunciat que no tornaran a escriure ni a llegir els Versots i han animat, per tant, la resta de diables a presentar-s'hi de voluntaris de cara a l'any vinent.

Tot seguit, han donat pas a l'esclat de festa i ha començat el concert d'Ebri Knight.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.