Els gegants omplen de ball, música i ritme la Festa Major

Els Geganters de Sant Cugat han celebrat els 35 anys del Joan i la Marieta


  • Comparteix:

Imatge de la 34a edició dels Gegants de Sant Cugat / Foto: Ajuntament

Imatge de la 34a edició dels Gegants de Sant Cugat / Foto: Ajuntament

Els Geganters de Sant Cugat, juntament amb 8 agrupacions més vingudes de tot Catalunya, han omplert la Festa Major de ritme, música i ball aquest dissabte a la tarda amb la 34a Trobada de Gegants. El Joan i la Marieta, figures emblemàtiques santcugatenques, han celebrat els 35 anys d'existència. Una cercavila pels carrers de la nostra ciutat des de la plaça de la Vila fins a la plaça d'Octavià ha demostrat l'excels moment de la cultura popular a la nostra ciutat. El públic i les colles han seguit aquesta rua en moviment i amb el ball de totes colles a la plaça d'Octavià s'ha tancat la festa. L'alcaldessa, Mireia Ingla, i la regidora de Cultura, Esther Madrona, han entregat diferents obsequis als caps de colla participants a la trobada.

En Joan i la Marieta, han estat, un any més, amfitrions de la iniciativa i han fet desfilar gairebé una desena de colles d'arreu de Catalunya pels carrers de la ciutat omplint-los de música, ball i molta tradició. Per als Geganters de Sant Cugat, aquest és un dia especial i sobretot després de dos anys sense gaudir d'aquest acte per la pandèmia.



Enguany, en la trobada han participat 9 agrupacions amb la Colla gegantera de Pallejà, Colla gegantera de La Llagosta, Colla gegantera d'Argentona, Colla gegantera de Malgrat de Mar, Colla gegantera de Rubí, Colla gegantera de Torà, Colla Geganters de Gràcia de Sabadell, Colla gegantera de Valldoreix, Caparrots i Colla Gegantera de Sant Cugat.

La cercavila ha començat a la plaça de la Vila i ha anat avançant fins a la plaça d'Octavià. La trobada ha posat punt final amb un ball de tots els gegants en una plaça plena de gom a gom.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.