Una tarda de visita guiada pel Lumínic

La visita pel recorregut expositiu del festival es repetirà el 2 i el 16 de juliol


  • Comparteix:

Ja fa una setmana que va començar el Lumínic, i aquest dissabte a la tarda s'ha ofert una visita guiada pel recorregut expositiu d'aquest festival de fotografia de Sant Cugat. Malgrat la calor, una dotzena de persones s'han trobat a les 17 h a la plaça de Lluís Millet, i a partir d'aquí han començat un recorregut que ha anat cap al Centre d'Art Maristany, el Museu del Monestir, la Casa de Cultura, la Casa-Museu Cal Gerrer, el Celler Modernista, i la plaça Victòria dels Àngels. Tot plegat, amb dos guies que s'anaven alternant les explicacions: Bernat Millet i Marc Vidal, codirectors del festival.

Millet ha explicat que les visites es fan per donar una argumentació sobre les exposicions: "Poder explicar de la mà dels codirectors cada exposició i els conceptes que hi ha darrere. Tant de l'artista i el procés creatiu, com de tot el treball fotogràfic que hi ha darrere de cada exposició". Vidal també ha comentat que és una manera que la gent vegi pràcticament totes les mostres del festival, i alhora tingui una informació que amb els textos de sala no es té. "Normalment, hem parlat directament amb els autors, coneixem el projecte que presenten, i sempre hi ha anècdotes i detalls que són interessants d'explicar", ha conclòs el codirector.

Les persones que no hagin pogut anar a la visita d'aquest dissabte tenen dues oportunitats més: el dissabte 2 de juliol a les 17 h i el dissabte 16 de juliol a les 11 h.












Bernat Millet

També donar una mica d'argumentació sobre les exposicions. Poder explicar de la mà dels codirectors cada exposició i els conceptes que hi ha darrere. Tant de l'artista i el procés creatiu, com de tot el treball fotogràfic que hi ha darrere de cada exposició. Creiem que és molt bo poder donar aquesta possibilitat als usuaris i assistents que vinguin a Sant Cugat.

Marc Vidal

És una manera que la gent vegi pràcticament totes les exposicions del festival. I a més té una informació complementària que amb els textos de sala no té. Normalment, hem parlat directament amb els autors, coneixem el projecte que presenten, i sempre hi ha anècdotes i detalls que són interessants d'explicar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.