Sant Cugat combat la calor a cop de batuta

La ciutat ha celebrat aquest divendres el Dia Internacional de la Música, amb actuacions en quatre places


  • Comparteix:

La calor no ha pogut tombar la música. Quatre places de Sant Cugat (Octavià, Quatre Cantons, Magí Bartralot i Doctor Galtés) han acollit aquest divendres una vintena d'actuacions amb motiu del Dia Internacional de la Música. Les altes temperatures han obligat a endarrerir els concerts, a càrrec de les escoles de música de la ciutat, que han tornat a respirar una normalitat que no es veia des d'abans de l'esclat de la crisi sanitària.

Una de les responsables de la iniciativa, la directora de Fusió Música i Dansa, Gemma Navarra, ha celebrat el retorn a les places de la iniciativa. "Treiem la música al carrer moltes vegades, però avui fa bon temps i la Covid-19 està més controlada; tením ganes de sortir!". Una valoració compartida per la tinenta d'alcaldia de Cultura, Esther Madrona, que ha recordat que l'any passat la celebració es va concentrar al Parc Central, tot i que l'esperit és portar-la al centre de la ciutat perquè "encara que no vulguis, te la trobis".

El Dia Internacional de la Música es commemora el 21 de juny, però s'ha avançat uns dies per aglutinar el màxim de públic possible.




Gemma Navarra

És el dia que treiem la música al carrer. Fa bon temps, la Covid-19 està més controlada i fa una mica més fresqueta.

Esther Madrona

Estem d'allò més contentes de recuperar la celebració, que busca portar la música als carrers.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.