La música de Genni & Aleks Locksmith escalfa motors pel StQ Black

El concert, que s'ha celebrat a l'Ateneu, és el primer d'un cap de setmana batejat com a 'freedom tour'


  • Comparteix:

Genni & Aleks Locksmith en concert a l'Ateneu / Foto: Cugat Mèdia

Genni & Aleks Locksmith en concert a l'Ateneu / Foto: Cugat Mèdia

La música de Genni & Aleks Locksmith ha donat el tret de sortida al 'freedom tour' del StQ Black. El duet ha presentat el seu primer EP conjunt a l'Ateneu Santcugatenc, amb un concert que ha barrejat els sons del R'n'B més clàssic amb la música urbana més moderna. S'obre així un cap de setmana que han batejat com a 'freedom tour' i que servirà per escalfar motors abans no comenci el festival, divendres vinent. El 'freedom tour' continua aquest dissabte, a les 18 h, al Mercantic, amb Lalo Lopez i Riki Undersounds. Finalment, diumenge hi ha prevista una festa 'per als més assidus', segons ha explicat el director del festival, Ricard Valls, en un lloc secret. 'No direm ni on és ni qui tocarà, però sí que penjarem vídeos a les xarxes socials i, qui reconegui l'espai, podrà venir', ha avançat Valls.

CONSULTA EL PROGRAMA COMPLET AQUÍ

Després d'aquest cap de setmana per fer boca, el festival en si començarà el divendres 17 de juny, a les 18 h, amb la batucada inaugural que sortirà de la plaça d'Octavià i conduirà els assistents fins al parc de Can Vernet, l'espai, batejat com a 'Freedom Town', que acollirà més activitats i concerts del festival. De fet, aquest mateix dia, actuaran en aquest espai Soundq Black, a les 19 h, Bigwe, a les 22 h, i Myles Sanko, a les 23 h.

El gruix d'activitats es concentra al cap de setmana i al Parc de Can Vernet. Dissabte al matí hi ha un torneig infantil de bàsquet, una activitat de l'Estudi de Cant Marina BB Face i un espectacle de la Little Jazz Band. A les 14.30 h, Marina BB Face ofereix un concert de soul-funk, que anirà seguit de l'actuació d'Almost Black Joe. Després d'un altre torneig de bàsquet i una mica més de música, començarà una rua, del carrer de la Creu al Parc de Can Vernet, liderada per l'Allways Drinking Marching Band. A partir de les 22 h, tindran lloc els concerts de Shake! i Flamingo Tours.

El diumenge s'iniciarà amb activitats familiars que ocuparan tot el matí. Finalment, el jazz serà el protagonista de clausurar el StQ Black amb la santcugatenca Claudia Bardagí i Susana Sheiman, l'artista reiteradament aclamada com una de les millors veus del jazz que combina amb colors de gospel i soul.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.