El Teatre-Auditori prepara 11 espectacles i tres propostes participatives per a l'alumnat de Sant Cugat

Els infants pujaran a l'escenari amb 'La Cantata Infantil', 'Cantània' i 'Scrooge, fem un musical per Nadal'


  • Comparteix:

Un moment de la 'Cantània' d'enguany / Foto: Ajuntament

Un moment de la 'Cantània' d'enguany / Foto: Ajuntament

Els estudiants de tots els cicles educatius de les escoles santcugatenques podran gaudir durant el curs 2022-2023 d'11 espectacles i tres propostes participatives al Teatre-Auditori. Sota el títol 'Escoles a escena', es tracta d'un programa d'espectacles d'arts escèniques i musicals dirigit a alumnes d'escoles bressol, cicle infantil, primària, secundària, batxillerat i cicles formatius. A banda, la proposta compta amb espectacles participatius anomenats 'Som Protagonistes', on els principals intèrprets són els infants.

El primer projecte educatiu programat és 'La Cantata Infantil', un concert en què participa l'alumnat de segon de primària de totes les escoles de Sant Cugat, acompanyats de música en directe. També hi haurà 'Cantània', un concert participatiu amb diferents fases de preparació i amb sessions de formació pel professorat, treball a l'aula i un concert final interpretat per l'alumnat inscrit de cicle superior. I finalment es podrà veure 'Scrooge, fem un musical per Nadal'. Aquest és una versió musical del conte nadalenc de Charles Dickens que ha estat revisada per l'alumnat de cicle superior i primer cicle d'ESO. Amb el Cor Infantil Sant Cugat com a cor base, els participants formen part activa de l'espectacle i de la seva elaboració.

CONSULTA LA PROGRAMACIÓ SENCERA AQUÍ

El professorat de cada centre pot escollir entre els diferents espectacles proposats d'acord amb cada franja d'edat, així com valorar si el seu alumnat pot participar en algun dels projectes participatius. Per fer-ho, podrà consultar tota l'oferta a través del programa que rebran i de la web del Teatre-Auditori. Tots els centres educatius de Sant Cugat podran fer les seves inscripcions a través del Pla de Dinamització Educativa de l'Ajuntament. El període d'inscripcions és de l'1 de juny al 16 de setembre de 2022, amb les places limitades.

6.735 alumnes i 10.296 espectadors han participat en el programa durant el curs escolar que ara acaba.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.