Diferents disciplines artístiques es tornen a unir en la 4a Nit de l'Art a Valldoreix

El Casal d'Avis de la vila acollirà la festa, amb propostes fins a mitjanit


  • Comparteix:

Fotografia de família durant la presentació de la 4a Nit de l'Art a Valldoreix / Foto: Cugat  Mèdia

Fotografia de família durant la presentació de la 4a Nit de l'Art a Valldoreix / Foto: Cugat Mèdia

La 4a Nit de l'Art a Valldoreix arriba aquest divendres amb la idea d'ajuntar esforços perquè la cultura sigui un motor important de la vila. Es tracta d'una proposta multidisciplinària, ja que barreja 'les històries que fan artistes, escultors, pintors, fotògrafs, animadors, mags, poetes, corals i cantautors', tal com ha explicat durant la presentació Marcenia Baqués, d'Amicart. L'associació valldoreixenca forma part de l'organització, juntament amb l'EMD i el Casal d'Avis. De fet, la nit tindrà lloc al mateix casal, a partir de les 19 h i fins a mitjanit.

D'aquesta manera, la Nit de l'Art comptarà amb una programació molt completa, començant per un homenatge poètic a Gabriel Ferrater a través d'una lectura de poemes. També hi haurà un monòleg a càrrec d'Empar Moliner, rock juvenil amb el Grup Artic Blue i Havaneres amb Marxosos, entre moltes altres propostes. L'escriptora valldoreixenca Empar Moliner ha assistit a la presentació, descrivint la Nit de l'Art com un "acte de generositat", atès que s'hi coneixen i ajunten diferents artistes i la seva feina.

Per la seva banda, la vocal de Cultura de l'EMD de Valldoreix, Susana Herrada, s'ha mostrat molt contenta que aquesta edició se celebri al Casal d'Avis. "El que més ens agrada de tot és treballar transversalment: amb el Casal d'Avis, Amicart i la col·laboració de l'EMD. Crec que tot això fa cultura, que pugui venir gent i que arribi a tothom", ha comentat Herrada. De fet, durant la presentació també s'ha destacat el simbolisme que representa el fet que la festa se celebri al Casal d'Avis, ja que d'aquesta manera "es pot ajuntar gent jove i gent gran".




Susana Herrada

Estic molt contenta que es faci al Casal d'Avis, perquè aquest casal té molta vida. El que més ens agrada de tot és treballar transversalment: amb el Casal d'Avis, Amicart i la col·laboració de l'EMD. Crec que tot això fa cultura, que pugui venir gent i que arribi a tothom.

Marcenia Baqués

La idea és fer una nit multidisciplinària: on puguem mostrar barrejades les històries que fan artistes, escultors, pintors, fotògrafs, animadors, mags, poetes, corals, cantautors...



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.