Sant Cugat balla, balla i balla

La Taula de Dansa ha apropat la disciplina a tota la ciutadania amb diferents exhibicions i activitats


  • Comparteix:

Sant Cugat ha allargat la celebració del Dia Internacional de la Dansa, que va ser divendres, durant tot aquest cap de setmana. A través del Sant Cugat Balla, impulsat per la Taula de Dansa i l'Ajuntament, els ballarins de la ciutat han reivindicat aquesta disciplina com havia de ser: ballant. Ho han fet sortint al carrer, a la plaça d'Octavià, però també des d'espais tancats com la Sala Clavé de La Unió.

Aquest dissabte a la tarda, la plaça d'Octavià s'ha convertit en una pista de ball, amb una mostra i classe oberta de salsa i merengue. Una cinquantena de santcugatencs s'han posat a les mans dels professors de la Sant Cugat Dance Academy SCD, que els han anat guiant de quins passos cal aprendre per ballar salsa i bachata. L'activitat, però, ha durat poca estona perquè s'ha hagut de deixar a mitges a causa de la pluja. A les 20 h hi havia programada una exhibició de 'freestyle' a la mateixa plaça d'Octavià que s'ha suspès també per la pluja.

On la pluja no ha arribat és a la Sala Clavé de La Unió, que ha acollit els Tastets de Dansa. L'Escola Sant Cugat, La Tacones i Laura Esteve Centre de Dansa s'han fet seva la sala, apropant al públic diferents estils: flamenc, dansa urbana, dansa contemporània i dansa clàssica. I tots els grups ho han fet amb molta il·lusió de poder ensenyar allò que s'ha estat assajant durant moltes hores. "Estem molt contentes totes. En teníem moltes ganes perquè feia molt de temps que no ballàvem en públic", ha dit Laura Esteve, de Laura Esteve Centre de Dansa. "I també és una manera d'ensenyar tot l'esforç que hi ha darrere. La dansa en si és una manera de viure, d'expressar-nos, i de poder deixar enrere moltes coses i molts problemes", ha afegit la ballarina.


Laura Esteve

Estem molt contentes totes. En teníem moltes ganes perquè feia molt de temps que no ballàvem en públic. I també és una manera d'ensenyar tot l'esforç que hi ha darrere. La dansa en si és una manera de viure, d'expressar-nos, i de poder deixar enrere moltes coses i molts problemes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.