'Benvolguda' d'Empar Moliner, candidat a llibre més venut per Sant Jordi a Catalunya

Aquestes són les prediccions dels top vendes d'aquest 2022 segons les llibreries santcugatenques


  • Comparteix:

La predicció dels més venuts segons l'Abacus / Foto: Cugat Mèdia

La predicció dels més venuts segons l'Abacus / Foto: Cugat Mèdia

Les llibreries de Sant Cugat ja ho tenen tot a punt per tornar a celebrar una diada de Sant Jordi com les d'abans de la pandèmia. Cugat Mèdia s'hi ha acostat per preguntar-los quins creuen que seran els llibres més venuts d'enguany i, tot i que la majoria de llibreters i llibreteres reconeixen que no és una predicció gens senzilla, tots ells s'han mullat i han fet les seves apostes: 'Benvolguda' d'Empar Moliner surt a totes les travesses.


EL CELLER DE LLIBRES

El responsable de la llibreria El Celler de Llibres, Pablo Giménez, ha assegurat que serà un Sant Jordi amb molta oferta i molt variada, ja que les editorials han posat "tota la carn a la graella". Tot i això, Giménez s'ha decantat per 'Benvolguda', de la valldoreixenca Empar Moliner i guanyadora del Premi Ramon Llull, i 'Hi havia vegada un cos', el conte infantil del santcugatenc Jofre Llombart.

PAIDEIA

Des de la Paideia, Sergi Martí també es decanta, en llengua catalana, pel 'Benvolguda', d'Empar Moliner, així com per 'La vall de la llum', de Toni Cruanyes. En castellà, el llibreter considera que els més venuts podrien ser 'Roma soy yo', de Santiago Posteguillo, 'El castillo de Barbazul', de Javier Cercas i 'El libro negro de las horas', d'Eva García Saenz de Urturi.

ABACUS

Un altre que aposta pel 'Benvolguda' de Moliner és Xavi Alsina, de l'Abacus. En aquest cas, en llengua catalana Alsina també ha volgut mencionar 'El mentalista', de Camila Lackbert, 'Mamut', d'Eva Baltasar. En castellà ha optat per 'Violeta', d'Isabel Allende, i 'Roma soy yo', de Santiago Posteguillo. Finalment, de no ficció Alsina ha destacat 'Rússia, l'escenari més gran del món', de Manel Alías, i, una altra vegada, 'La vall de la llum', de Toni Cruanyes.




Pablo Giménez

Realment s'ha notat molt aquesta sortida de la pandèmia amb Sant Jordi i la Fira del llibre de Madrid. Han posat tota la carn a la graella. Han tret tota l'artilleria, amb títols molt interessants.

Xavi Alsina

'Benvolguda', d'Empar Moliner, 'El mentalista', de Lackbert, 'Mamut', d'Eva Baltasar, 'Violeta', d'Isabel Allende, i 'Roma soy yo', de Santiago Posteguillo.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.