Cugat Mèdia posa veu a més de 70 poemes de Gabriel Ferrater

El mitjà públic commemora l'Any Gabriel Ferrater posant vídeo i àudio a l'obra del poeta


  • Comparteix:

Gabriel Ferrater sona als canals de Cugat Mèdia. El mitjà públic se suma a l'Any Gabriel Ferrater de la mà de l'Associació Gabriel Ferrater, amb qui presenta l'obra del poeta català en àudio i vídeo. Els gairebé 80 poemes, seleccionats per l'entitat local i recitats per rapsodes santcugatencs, es pot sentir a la ràdio al 91.5 FM i veure a l'espai de televisió de Cugat Mèdia, on s'aniran publicant cada mes.



L'espai 'Lectures de les dones i els dies de Gabriel Ferrater' es pot visualitzar a Cugat Mèdia i sonarà per Ràdio Sant Cugat durant tot l'Any Gabriel Ferrater.

El vicepresident de l'Associació Gabriel Ferrater, Miquel Santaeulàlia, ha explicat la importància d'aquesta obra. Gabriel Ferrater recull part del seu poemari a 'Les dones i els dies', on parla de l'amor, el temps i la relació amb les dones.

Rapsodes santcugatencs de diferents entitats de la ciutat com l'Ateneu de Sant Cugat, Tetra Teatre, Amics de Pedra i Sang i l'Associació Gabriel Ferrater han estat els encarregats de posar veu a Gabriel Ferrater. Una col·laboració que la directora de Cugat Mèdia, Mònica Lablanca, ha posat en valor. "Apropar el gènere de la poesia a tota la ciutadania és un dels objectius que tenim a Cugat Mèdia com a mitjà públic i quina millor manera de fer-ho que amb la commemoració de l'Any Gabriel Ferrater i la col·laboració d'aquests artistes santcugatencs de renom", ha destacat Lablanca.

Han passat pel plató de Cugat Mèdia Miquel Santaeulàlia, Roser Casamitjana, Josep Sala, Joan Tres, Dolors Vilarasau, Ricard Mariné, Àlvar Roda, Joan Berlanga, Joan Artigas, Marta Jené i Ricard Mariné, que han recitat 'Temps enrera', 'Boira', 'Naixença' i 'Els innocents', entre d'altres.




Miquel Santaeulàlia

Gabriel Ferrater recull tota la seva poesia a 'Les dones i els dies'. És el recull de tres volums. Resum tota la seva voluntat del que ha de ser la poesia. Ens parla de l'amor, el temps, la relació amb les dones. Ho fa amb certa ironia i una mètrica i una lingüística molt perfeccionada.

Mònica Lablanca

Apropar el gènere de la poesia a tota la ciutadania és un dels objectius que tenim a Cugat Mèdia com a mitjà públic. Quina millor manera de fer-ho que amb la commemoració de l'Any Gabriel Ferrater i amb la col·laboració d'aquests artistes santcugatencs de renom.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.