Martina Burón, guanyadora del talent show ‘Objectiu Paki’

La santcugatenca assegura que no assimila encara la victòria


  • Comparteix:

Martina Burón, guanyadora del concurs / Foto: Martina Burón

Martina Burón, guanyadora del concurs / Foto: Martina Burón

La santcugatenca Martina Burón ha guanyat la 2a edició del concurs musical 'Objectiu Paki'. La jove de 18 anys va interpretar la cançó 'Domino' de Jessie J a la primera etapa i 'Hero' de Mariah Carey a la segona. L'última gal·la es va viure amb nervis 'd'aquells que et fan tremolar les cames', comenta Burón.

Als inicis del programa, la cantant va començar al talent show quan al primer càsting va interpretar la cançó 'Valerie' d'Amy Winehouse. Burón ja va ser la més votada pel públic a la primera gala i el poema 'Corrandes d'exili' va fer que la santcugatenca arribés a la final del concurs.

L'última gal·la va ser la més especial per a la cantant perquè va poder interpretar una de les cançons preferides de la seva artista de referència, Jessie J. "La vaig viure amb nervis d'aquells que et fan tremolar les cames", assegura Burón. La cantant ha compartit que l'ambient que es va viure a la televisió cardedeuenca "va ser molt transparent", ja que les concursants estaven molt connectades entre elles.

Les participants havien de superar dues rondes per emportar-se el premi. A la segona tanda només 3 d'elles podien aconseguir la victòria. "Per a mi el premi és vivencial", diu Burón, però el que també s'ha emportat com a guanyadora ha sigut l'oportunitat de gravar el seu propi single amb la discogràfica Crea Music.

"Mai m'imaginava tenir una experiència d'aquest tipus tan aviat, encara que sempre he volgut cantar sobre l'escenari", ha explicat la jove. Quan Martina pensa en el futur, desitja continuar combinant els seus estudis amb la música.





Martina Burón

El meu futur ideal seria continuar estudiant i combinar l'estudi amb experiències d'aquest tipus. Experiències que em donin confiança i seguretat en mi mateixa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.