La companyia MINIMíssimA necessita 4.000€ per publicar l'audio-llibre 'Poemari per a acordió'

Per recaptar els diners, la companyia ha obert un Verkami fins al mes de maig per aconseguir mecenes que els ajudin a finançar el projecte


  • Comparteix:

Gerard Díaz, únic membre i fundador de MINIMíssimA / Foto: Cedida

Gerard Díaz, únic membre i fundador de MINIMíssimA / Foto: Cedida

La MINIMíssimA busca mecenes per aconseguir els 4.000€ que necessita per publicar 'Poemari per a acordió', un recull de textos poètics en forma de llibre i un disc amb més de 50 poemes musicats amb acordió. Per fer possible que el projecte vagi endavant, la companyia santcugatenca ha obert un Verkami perquè aquells què vulguin aportar diners puguin col·laborar en el projecte.

A la companyia MINIMíssimA es dediquen a la poesia i a la composició de música tradicional, amb l'intenció d'actuar en llocs petits i en contacte directe amb el públic. Gerard Díaz és el fundador i únic membre de la formació. L'any 2020 van publicar un primer disc amb col·laboració de diversos artistes i que la revista Enderrock va anomenar com un dels millors 75 discs de l'any. Darrerament, la composició de poesies ha guanyat importància dins la companyia santcugatenca, fet que els ha animat a musicar el textos amb un acordió diatònic.

Per aquest projecte, la MINIMíssimA necessita 4.000€ per imprimir 300 exemplars del poemari i enregistrar el nou disc en un estudi professional. Per això, és imprescindible l'ajuda dels micromecenes que, a través de Verkami, poden fer petites aportacions i ajudar a la companyia a assolir l'objectiu que s'han proposat.

ACCEDEIX AL VERKAMI DE LA COMPANYIA MINIMÍssimA

En funció de la donació que es realitzi, la companyia farà arribar als mecenes una recompensa en agraïment a la seva participació en el projecte. A part del poemari, els donants podran rebre una làmina, el primer disc de la companyia, una samarreta amb textos del llibre i, si l'aportació és superior a 100€, un recital de poesia o un concert de la companyia MINIMíssimA.

Cugat Mèdia ha parlat amb Gerard Díaz, únic membre i fundador de la companyia l'any 2018, qui explica que aquest Verkami és una manera de "fer cultura col·lectivament". L'artista santcugatenc ha assenyalat que comercialment costa tirant endavant un projecte, i ha defensat a aquestes plataformes que donen veu i suport a la "cultura més minoritària".

La recaptació ha aconseguit un quart del total, i el termini finalitza el 5 de maig d'enguany. Per altra banda, està previst que el poemari i el disc es publiquin a mitjans de juny.




Gerard Díaz

Si aneu a Verkami veureu que hi ha un munt de propostes molt interessants que comercialment ens costa tirar endavant. Aquestes plataformes poden suposar una manera de fer cultura diferent, potser més minoritària i més col·lectiva, on hi ha coses de molt interès.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.