El teatre amateur omple la Sala Clavé de La Unió en el Dia Mundial del Teatre

La Taula d'Arts Escèniques ha organitzat una jornada de píndoles teatrals de formacions santcugatenques


  • Comparteix:

El teatre amateur ha omplert la Sala Clavé de La Unió aquest diumenge, coincidint amb el Dia Mundial del Teatre. La Taula d'Arts Escèniques ha organitzat una jornada de píndoles teatrals representades per onze companyies santcugatenques. Onze companyies que han presentat dotze peces, amb una programació repartida entre el matí i la tarda.

Un dels coordinadors de la Taula d'Arts Escèniques Ferran de Juan ha parlat de reivindicar el teatre durant aquest dia, sense diferenciar entre el professional i l'amateur: "Avui és el Dia Mundial del Teatre, i jo ho faria sense distinció. Aquí a Sant Cugat hi ha molta afició al teatre amateur, i a través de la Taula englobem totes les companyies de teatre amateur. Per altra banda, avui al Teatre-Auditori també fan una rebaixa del 50% en les entrades per commemorar el Dia Mundial del Teatre. Però a la Taula, el que hem fet cada any és agrupar les companyies de teatre amateur".

El teló del matí, l'ha pujat Tallers de Teatre Sílvia Servan, que ha dut les obres 'Assemblea extraordinària' i 'Píndoles cinematogràfiques En blanc i negre'. Després ha estat el torn de Teatre a l'ombra, Magma 2011, Mira-sol Teatre i El Cercle.











Ferran de Juan

Avui és el Dia Mundial del Teatre, i jo ho faria sense distinció. Aquí a Sant Cugat hi ha molta afició al teatre amateur, i a través de la Taula englobem totes les companyies de teatre amateur. Per altra banda, avui al Teatre-Auditori també fan una rebaixa del 50% en les entrades per commemorar el Dia Mundial del Teatre. Però a la Taula, el que hem fet cada any és agrupar les companyies de teatre amateur.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.