Els titelles tornen a Can Ninot quasi dos anys després

El teatre va tancar el març de 2020 amb l'inici de la pandèmia i el reobren aquest cap de setmana amb l'espectacle 'Els tres porquets'


  • Comparteix:

Tian Cusidó durant l'espectacle 'Els tres porquets' / Foto: Cedida

Tian Cusidó durant l'espectacle 'Els tres porquets' / Foto: Cedida

El teatre de titelles de Can Ninot, situat al carrer de Sallés 10, torna a obrir les portes al públic després de gairebé dos anys tancat a causa de la pandèmia. Van tancar amb l'inici de la pandèmia el març de 2020. 'Els tres porquets', a càrrec de la Companyia Tian Cusidó, serà l'espectacle amb què s'estrenarà aquesta nova temporada, que és la desena de l'equipament. El director de Can Ninot, Tian Cusidó, ha explicat a Cugat Mèdia que des de la companyia tenen moltes ganes de 'tornar a casa', tot i que estan molt agraïts amb la Casa de Cultura per haver-los cedit un espai durant aquest temps.

Cusidó assegura que es prendran totes les mesures anti-Covid necessàries per garantir la seguretat dels assistents. A més, confessa que té moltes ganes que el nou públic que ha conegut la companyia a la Casa de Cultura assisteixi al teatre de Can Ninot, ja que és "un espai pensat per a fer titelles i, per tant, l'experiència és totalment diferent".

Així doncs, aquest dissabte, a les 18 h, i diumenge, a les 12 h, la companyia Tian Cusidó presenta a Can Ninot 'Els tres porquets'. Es tracta d'un espectacle de titelles basat en la història clàssica, però amb la particularitat que en aquest cas està ubicada a Sant Cugat. Segons Cusidó "és un espectacle molt interactiu amb la canalla i que sempre agrada molt".


Tian Cusidó

El més important pel públic de Can Ninot és tornar al teatre. Hi ha molt públic nou, perquè en dos anys hi ha molts infants que ens han descobert a la Casa de Cultura i que serà la primera vegada que podran gaudir dels espectacles a Can Ninot, un espai pensat per a fer titelles.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.