'Mundo mejor', el nou tema del santcugatenc Sergi Boal

Es tracta d'una nadala contemporània que parla sobre el que ha passat aquest any i de com "retrobar-nos"


  • Comparteix:

El cantautor Sergi Boal / Foto: Sergi Boal

El cantautor Sergi Boal / Foto: Sergi Boal

El cantautor Sergi Boal ha publicat el seu primer tema, que es titula 'Mundo Mejor'. Es tracta d'una nadala contemporània que parla sobre el que ha passat aquest any i de com 'retrobar-nos'. La cançó és la primera presentació de l'artista com a cantant, després d'altres discos centrats en una part més instrumental de la música.




Boal, autor de treballs com 'Liquid' de Wheels Collective o 'Everything' entre d'altres, ha afirmat en declaracions a Cugat Mèdia que espera poder transmetre una mica d'alegria a les persones que ho estan passant malament aquests dies a través del seu tema.

'Mundo Mejor' té una sonoritat folk pop i no és una nadala tradicional. L'autor ha explicat que no tenia previst enregistrar cap nadala, que es trobava component pel seu proper disc i va començar a tocar l'ukulele, li va sortir la lletra i que "en deu minuts" la tenia escrita. Recalca que quan l'estava escrivint va veure que era "molt bonica", va contactar amb alguns amics i van gravar-la.


Sergi Boal

I no era res previst, mai havia pensat a escriure una nadala, no ser m'havia passat pel cap. Però va començar a sortir, em van començar a sortir les lletres i vaig veure que era molt bonica i vaig decidir gravar-la, vaig contactar amb alguns amics meus que col·laboren en la gravació i en la nadala de 'Mundo Mejor'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.