L'humor més solidari arriba al Teatre-Auditori Sant Cugat amb 'Hotel Ideal'

L'espectacle de la Fundació Salut Plus tindrà lloc el diumenge 27 d'octubre


  • Comparteix:

Presentació de l'espectacle solidari 'Hotel Ideal' de la Fundació Salut Plus / Foto: Cugat Mèdia

Presentació de l'espectacle solidari 'Hotel Ideal' de la Fundació Salut Plus / Foto: Cugat Mèdia

L'humor i la quotidianitat fan parada al Teatre-Auditori Sant Cugat de la mà d''Hotel Ideal', l'espectacle solidari de la Fundació Salut Plus. Escrita, dirigida i representada per usuaris de l'entitat, explica la realitat del seu dia a dia amb un toc de comèdia. Amb els hostes de l'agència de viatges Malalties Sense Fronteres com a protagonistes, l'obra relata un viatge accidentat que tot just comença amb l'arribada a l'hotel dels protagonistes, que hauran de fer front a un seguit de peripècies. Amb un cost de 15 euros l'entrada general, la representació tindrà lloc el diumenge 27 d'octubre a les 18 h. Els beneficis obtinguts es destinaran a la Fundació Salut Plus.

La presentació de l'obra s'ha fet aquest divendres al Cafè Auditori Sant Cugat i ha comptat amb la presència de l'alcalde, Josep Maria Vallès; la regidora de Salut, Núria Fernàndez, així com els membres de l'elenc i la directora de la Fundació Salut Plus, Clàudia Massé. Els usuaris han destacat la importància d'iniciatives com aquesta, que ha permès "créixer". I conviden tothom a veure la representació, amb la voluntat que "riguin, gaudeixin i coneguin una altra realitat".

Es tracta de la segona edició del taller de teatre, després que l'any passat actuessin al Teatre-Auditori amb l'obra 'Per què a mi?'. "Realment ens va arribar moltíssim", ha celebrat l'alcalde, Jose Maria Vallès, que ho ha dit com a "amant de les arts escèniques".

Ubicada a Sant Cugat, la Fundació Salut Plus té per objectiu millorar la qualitat de vida i salut mental en pacients amb malalties cròniques.


Josep Maria Vallès

Vist l'èxit de l'any passat, l'experiència com a espectadors, vosaltres la vau viure com a actors i actrius, però nosaltres com a espectadors i realment ens va arribar moltíssim. Penseu que soc una persona, i ho dic de veritat, soc un malalt, un amant de les arts escèniques, aquesta nit vaig al teatre també, però el que vaig viure en aquest escenari, és irrepetible.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.