A la venda els abonaments de la temporada febrer-maig 2022 del Teatre Auditori

Aquest divendres es posen a la venda les entrades de cada espectacle, entre els quals destaquen Carles Sans, Joan Dausà o Estrella Morente


  • Comparteix:

Una imatge d'arxiu de l'òpera 'Tosca' al Teatre-Auditori / Foto: Cugat Mèdia

Una imatge d'arxiu de l'òpera 'Tosca' al Teatre-Auditori / Foto: Cugat Mèdia

Els abonaments per a la temporada de primavera del Teatre-Auditori estan a la venda des d'aquest dimarts. Aquest divendres a partir de les 11 h ja es podran comprar les entrades de cada espectacle entre el mes de febrer i el maig de 2022. El total seran 29 actuacions com el primer monòleg de Carles Sans (exTricicle), els concrets de Joan Dausà o Estrella Morente, l'òpera Rigoletto o Les Quatre Estacions de Vivaldi. Els punts de venda per poder adquirir les entrades són el web del Teatre-Auditori, la taquilla del mateix recinte i la taquilla de l'Oficina de Turisme.

El 3 de febrer es donarà el tret de sortida a la temporada amb l'obra de teatre Travy. Un espectacle que tracta sobre la transgressió de l'art i de l'èxit.

CONSULTA TOTA LA PROGRAMACIÓ DEL FEBRER AL MAIG DE 2022

COMPRA AQUÍ ELS ABONAMENTS DE LA TEMPORADA

Igual que altres anys, hi ha descomptes especials per a grups i per a majors de 65 anys d'un 10%. La franja d'edat entre els 20 i 29 anys es pot beneficiar d'un descompte del 20%. Qui compri alguna entrada per a un espectacle una hora abans de l'inici, independentment de l'edat, les pagarà a meitat de preu.

Les restriccions a causa de la pandèmia encara no han desaparegut. Per exemple, cal ocupar la butaca assignada en el moment de la compra i fer ús de la mascareta. A més, es recomana arribar 30 minuts abans i portar l'entrada al mòbil. Les normes poden anar canviant i s'adaptaran en funció de l'evolució de la pandèmia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.