L'espectacle poètic-musical 'Per Nadal, fem el poema' torna a Sant Cugat

La representació, basada en el Poema de Nadal de Josep Maria de Sagarra, és aquest dissabte


  • Comparteix:

'Per Nadal fem el Poema' torna aquest dissabte / Foto: Associació Amants del Teatre

'Per Nadal fem el Poema' torna aquest dissabte / Foto: Associació Amants del Teatre

L'Associació Amants del Teatre interpretarà un any més 'Per Nadal, fem el Poema', un espectacle poètic-musical basat en el Poema de Nadal, de Josep Maria de Sagarra. La representació d'aquesta obra, que ja és tradició de les festes nadalenques a Sant Cugat, tindrà lloc aquest dissabte a les 20 h a l'Aula Magna de l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels. L'espectacle compta amb la dramatúrgia i direcció de Teresa Canas i la composició musical de David Bozzo, feta especialment per l'ocasió. Quatre actors posaran veu als poemes de Sagarra, que aniran acompanyats d'un quartet de corda amb músics de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat, una soprano i un pianista. 'Aquesta posada en escena vol fer arribar el significat del Poema als espectadors', ha dit l'entitat en un comunicat.

A més, segons ha anunciat l'Associació Amants del Teatre, l'espai triat per la representació d'enguany compta amb "una sonoritat immillorable que esdevé un marc perfecte per una posada en escena intimista i molt propera."

LES ENTRADES ES PODEN COMPRAR AQUÍ



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.