Les entrades per la 20a edició de 'Pedra i Sang' ja estan a la venda

Una exposició, un cicle de conferències i una nova editorial, entre els actes de commemoració dels 20 anys de l'obra


  • Comparteix:

Presentació de la 20a edició de Pedra i Sang / Foto: Cugat Mèdia

Presentació de la 20a edició de Pedra i Sang / Foto: Cugat Mèdia

Les entrades per la 20a edició de 'Pedra i Sang' s'han posat aquest dimecres a la venda a la pàgina web de l'entitat. Hi haurà sis funcions repartides durant els dies 25, 26, 27 i 28 de desembre -el 27 i el 28 hi haurà doble funció-. A més, hi haurà una funció per a convidats i una altra que es realitzarà el tradicional Camí de Justícia des de Cerdanyola del Vallès. També es coneixen ja els actes de commemoració dels 20 anys on destaquen, entre altres, una exposició fotogràfica, un cicle de conferències i la creació d'una nova editorial -'Efímera'- dedicada a les arts escèniques.


COMPRA AQUÍ LES ENTRADES

Les vint primeres persones que comprin entrades de cada sessió els costaran 12 euros i, un cop exhaurida la promoció, costaran 15 euros. Enguany no es poden reservar entrades, només es poden comprar per internet o, de forma presencial, entre el 9 i el 23 de desembre a la Casa de Cultura tots els dimarts i els dijous de 16 h a 18 h amb targeta de crèdit -no admeten pagaments en efectiu-.

La presentació dels actes de commemoració l'ha fet Eduard Jener, president de la Comissió del 20è aniversari, el primer dels quals serà la presentació del seu mateix llibre, "Assassinat a la Sala Capitular" el dia 23 de desembre. També es farà una exposició fotogràfica anomenada 'Pedra i Sang amb ull de fotògraf'; un sopar de celebració amb l'entrega del premi 'Gall d'honor de Pedra i Sang'; el cicle de conferències 'Els temps de l'Abat Biure'; la creació de l'editorial 'Efímera'; i la representació de 'Miserere' del poeta Lluís Calvo.

CONSULTA EL PROGRAMA D'ACTES DEL 20è ANIVERSARI.

Dolors Vilarasau, directora de l'obra, ha agraït a l'Ajuntament, als actors i als intèrprets que han fet possible aquesta 20a edició. Ha assegurat que aquest any ha costat molt arrancar, però que creu que serà "boníssima" gràcies a com s'hi estan involucrant tots els participants. Josep Maria Jaumà, autor de l'obra, ha volgut recordar els anys anteriors i tota la gent que hi ha participat alguna vegada: "a tots els que hi són i als que ja no hi són". Ha confessat també que li agradaria molt que 'Pedra i Sang' anés "més enllà de Sant Cugat".

Esther Madrona, tinenta d'alcaldia de Cultura, per la seva banda ha assegurat que "està molt contenta" i que espera que la ciutadania agafi amb ganes aquesta edició de Pedra i Sang que s'emmarca en aquest Nadal "on tot torna".






Dolors Vilarasau

Ha costat arrancar, però que hagi costat no vol dir que l'edició no sigui boníssima jo penso que serà una edició boníssima perquè tota la gent que participa aquest any és gent que vol fer Pedra i Sang malgrat tot.

Josep Maria Jaumà

M'agradaria que arribés més enllà de Sant Cugat fins ara també ha vingut molta gent de fora, de Mataró, de Vilafranca, però que això ens ho proposéssim d'una manera oberta, que això pugui ser ja no només un punt de referència pels santcugatencs, que està molt bé, sinó un punt de referència de cara al país.

Esther Madrona

Fer coincidir aquesta celebració dels vint anys de Pedra i Sang amb poder tornar aquí dins de la Sala Capitular, amb aquesta idea del Nadal que just ahir vam presentar, que torna aquest Nadal, que tot torna, tornen totes les activitats que hem trobat a faltar, torna Pedra i Sang, tornen les cavalcades, torna tot, doncs espero que sigui una edició de pedra i sang que la gent agafi amb moltes ganes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.