'Natanam', un viatge a la infància a través de la dansa

L'espectacle de DA. TE Danza ha fet gaudir un públic familiar amb la seva música i moviment

Cultura

Publicat el 29/nov/21 per Joan Garcia

L'espectacle de dansa contemporània 'Natanam' ha servit per fer un viatge a la infància aquest diumenge al Teatre- Auditori. El grup DA. TE Danza ha fet diferents coreografies amb símils simbòlics a través d'una sala de jocs. Un públic familiar ha gaudit de l'espectacle ple de dinamisme i de música.

El muntatge ha anat adreçat a infants de sis mesos a cinc anys. La proposta és un homenatge a la primera infància, acabada de néixer, que es troba en constant moviment, renovació i evolució. 'Natanam', que significa dansa en sànscrit, és un espectacle protagonitzat per dos intèrprets, que es troben en una sala de jocs.

A partir d'aquest instant els dos amics es deixen endur per la imaginació i descobreixen un univers de possibilitats i espais on jugar.

Aquest espectacle ha anat passant per diferents ciutats com Lleida, Girona, Barcelona, Sabadell i en d'altres com Gijón o Bolònia.

Una de les intèrprets és Maria Jose Casado. Casado ha ressaltat que l'espectacle apropa la infància a través de la llum, la música, els sentits i la dansa.






DECLARACIONS

Maria José Casado

L'espectacle ens fa retornar a la infància amb la dansa, la música i la llum.

Your browser doesn’t support HTML5 audio