El swing omple Can Quitèria seguint les mesures de prevenció

L'entitat Fem Lindy ha organitzat aquest acte amb una àmplia participació


  • Comparteix:

Participants del 'Vermut i Swing' organitzat per Fem Lindy a Can Quitèria. / Foto: Cugat Mèdia

Participants del 'Vermut i Swing' organitzat per Fem Lindy a Can Quitèria. / Foto: Cugat Mèdia

La plaça Can Quitèria ha tornat a acollir la ballada de swing organitzada per l'entitat Fem Lindy Sant Cugat. Els amants del swing s'han reunit i han ballat a la plaça amb la música punxada per DJ May. Durant l'acte, s'ha destacat la importància de ballar respectant les mesures de prevenció contra la Covid-19: la mascareta obligatòria, el gel hidroalcohòlic i la distància de seguretat entre els balladors. 'Encara que no hem posat tanques i no tenim restriccions com el mes passat, seguim ballant amb mascareta i intentem mantenir una distància prudencial entre parelles a l'hora de ballar', ha explicat la presidenta de l'associació, Eva Bruballa. Cada tercer diumenge de mes s'organitza aquest acte a la plaça de Can Quitèria.

La plaça s'ha omplert fins a aconseguir una bona participació que es manté com la ballada d'octubre i que s'ha tornat a realitzar després de les restriccions de la Covid-19. "L'acte està anant molt bé. Vam començar després de l'aturada provocada per la pandèmia i vam tornar el mes passat amb la primera ballada amb música en directe", ha explicat Bruballa. A més, la presidenta ha destacat les ganes que tenia la gent. L'activitat "està tenint molt bona acceptació. La gent tenia moltes ganes de tornar a ballar. Es va veure el mes passat i es continua veient avui", ha assegurat.

L'associació va sorgir de forma espontània entre les persones que tenien ganes de ballar lindy hop, el ball associat a la música swing, a la Casa de Cultura. Brubada ha afirmat que va sorgir, perquè tenien ganes de poder organitzar aquest tipus de ballades a Sant Cugat sense haver de marxar a altres ciutats. A més, ha destacat una qualitat que té el fet de ballar swing: "realment no està limitada ni restringida per ningú, ni per cap mena de condició. És molt maco, perquè hi ha gent de totes les edats i condicions. Pot ser ara no tant, però realment és un ball social, perquè es canvia molt sovint de parella".






Eva Bruballa

Està tenint molt bona acceptació. La gent tenia moltes ganes de tornar a ballar. Es va veure el mes passat i es continua veient avui. Tot i això, encara que avui no hem posat les tanques i no tenim les restriccions com les que hi havia al mes passat, seguim ballant amb mascareta i intentem mantenir una distància prudencial entre parelles a l'hora de ballar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.