Els Castellers de Sant Cugat celebren aquest diumenge la Diada del 25è aniversari

L'actuació serà a les 12 h a la plaça d'Octavià i també hi participaran els Minyons de Terrassa


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu dels Castellers de Sant Cugat / Foto: Localpres

Imatge d'arxiu dels Castellers de Sant Cugat / Foto: Localpres

Els Castellers de Sant Cugat preparen tres castells de 7 per celebrar la Diada del 25è aniversari de la colla, que tindrà lloc aquest diumenge. Així, a més dels dos castells que ja van fer a la Festa de Tardor, el 3 de 7 i el 4 de 7, també intentaran el primer castell de mèrit, la torre de 7. A la Diada també hi participaran, com ja és tradició, els Minyons de Terrassa. Així ho ha avançat a Cugat Mèdia el cap de colla, Marcel Serra, el qual també ha assegurat que els Gausacs tenen ganes 'de recuperar l'empenta' i que per això assagen 'amb molta ambició'.

La Diada començarà amb les matinades, a les 9.30 h, al nou local social de la colla, al carrer de Sant Bonaventura, 17, i continuaran al mateix lloc, a partir de les 11 h, amb un refrigeri i l'inici de cercavila, que es dirigirà a la plaça d'Octavià. L'actuació castellera està prevista a les 12 h a la plaça d'Octavià.

El dinar de Diada serà a les 14.30 h al parc de Ramon Barnils i, finalment, a les 18 h, el mateix parc acollirà el concert d'El Pony Pisador.

Serra ha celebrat el fet que des de l'actuació a la plaça d'Octavià amb motiu de la Festa de Tardor, gent nova es comenci a acostar a la colla, ja que "una colla necessita que sempre vagi entrant gent nova per reemplaçar les persones que marxen i, amb la pandèmia, havíem perdut dinamisme", ha dit.


Marcel Serra

Ens faria il·lusió poder fer una actuació amb tres castells de 7. A la Festa de Tardor en vam fer dos i el següent pas seria fer-ne tres en una mateixa Diada. Estem assajant la torre de 7, que seria el primer castell de mèrit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.