La cantant santcugatenca Mònica Maranillo protagonitza una nova sèrie de Netflix

L'artista forma part del repartiment de la sèrie musical 'Érase una vez... Pero ya no'


  • Comparteix:

Mònica Maranillo durant una actuació.Font:Cugat Mèdia

Mònica Maranillo durant una actuació.Font:Cugat Mèdia

La cantant santcugatenca Mònica Maranillo protagonitza 'Érase una vez... Pero ya no', la primera sèrie musical que estrenarà aviat Netflix a l'Estat espanyol. L'artista va ser finalista de la tercera edició del programa de Telecinco 'La Voz Kids' i una de les guanyadores del concurs 'Petits Talents' del festival Petits Camaleons. Maranillo també va participar en el musical 'Sonrisas y Lágrimas' en el seu pas per Sant Cugat.

La sèrie, dirigida per Manolo Caro, narra la història fantàstica de dos amants que van ser separats tràgicament i hauran de trobar-se en una altra vida per trencar el malefici que va caure sobre el poble on viuen. La música, i concretament el pop espanyol, tindran un paper fonamental en aquesta nova proposta de Netflix.

A banda de la santcugatenca, el repartiment està format pels cantants i actors de l'àmbit internacional com Sebastián Yatra, Nia Correia o Rossy de Palma.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.