Tres pianos reparteixen música per Sant Cugat

'El Maria Canals porta cua' arriba a la ciutat, dins de la programació de 'Viu la Clàssica Sant Cugat'


  • Comparteix:

Qui passegés per Sant Cugat aquest dissabte era fàcil que sentís un dels pianos de cua que el Concurs Internacional Maria Canals de Barcelona i l'Ajuntament han repartit pel centre de la ciutat amb motiu de 'El Maria Canals porta cua' i 'Viu la Clàssica Sant Cugat'. Durant tot el dia la població santcugatenca ha pogut gaudir d'aquests tres pianos instal·lats a la plaça de Lluís Millet, a la plaça d'Octavià i al carrer de la Creu. N'han gaudit petits i grans, i des dels que el tocaven per primer cop fins als que s'hi dediquen.

De fet, Geroni Oliva, dinamitzador dels pianos del Maria Canals, ha explicat que no cal saber tocar el piano per anar-los a provar: "Està obert a tothom, poden venir a tocar tant si en saben com si no en saben. De fet, un dels papers del dinamitzador és aquest: animar la gent que no en sap. Ens posem al costat i els acompanyem amb una melodia senzilla i ells poden tocar. I els que en saben també poden gaudir d’aquests pianos de cua o gran cua de concert".

L'objectiu d'aquesta iniciativa és acostar a tothom el piano de cua, un instrument sovint titllat d'elitista i tancat en escoles i auditoris.




Geroni Oliva

Està obert a tothom, poden venir a tocar tant si en saben com si no en saben. De fet, un dels papers del dinamitzador és aquest: animar la gent que no en sap. Ens posem al costat i els acompanyem amb una melodia senzilla i ells poden tocar. I els que en saben també poden gaudir d’aquests pianos de cua o gran cua de concert



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.