Tres pianos de cua ompliran de música Sant Cugat aquest dissabte

La iniciativa 'El Maria Canals porta cua' torna a la ciutat, al carrer de la Creu i a les places de Lluís Millet i d'Octavià, d'11 h a 19 h


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de l'edició del 2018 d''El Maria Canals porta cua' / Foto: Localpres

Imatge d'arxiu de l'edició del 2018 d''El Maria Canals porta cua' / Foto: Localpres

La jornada 'El Maria Canals porta cua' torna aquest dissabte Sant Cugat amb tres pianos de cua a disposició dels vianants que els vulguin tocar. Els instruments, a peu de carrer, s'instal·laran des de les 11 h a les 19 h a tres ubicacions: al carrer de la Creu i a les places de Lluís Millet i d'Octavià. Un dinamitzador acompanyarà cada piano i animarà les persones a acostar-s'hi, tant per tocar-lo com per escoltar-lo. La jornada, de caràcter lúdic, acabarà amb una actuació del Trio Thalia a les 18 h al piano de la plaça d'Octavià. El grup interpretarà el concert Trio núm. 1, d'Anton Arenski.

L'activitat està inclosa dins la programació de Viu la Clàssica a Sant Cugat i l'organitza el Concurs Internacional Maria Canals i l'Ajuntament.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.