Petits Camaleons celebra els seus 10 anys amb un concert especial

L'espectacle ha reunit diferents artistes que han passat pel festival al llarg d'aquests anys


  • Comparteix:

La del 2021 és la desena edició de Petits Camaleons, i per celebrar-ho el festival ha preparat per a aquest diumenge a la tarda un concert titulat 'Amb les cançons no s'hi juga'. Ubicat a l'espai Carpa Arborètum, l'espectacle ha aplegat alguns dels artistes que han actuat a Petits Camaleons durant aquests anys. Així doncs, han pujat a l'escenari Adrià Salas de La Pegatina, Guillem Solé dels Buhos, Gemma Polo i Sandra Brake de Roba Estesa, Beth, Xavi de la Iglesia de Blaumut, o Xarim Aresté. El cantautor ha comentat que els infants són un públic molt agraït, però que alhora suposa un repte: 'com que són tan espontanis i tan honestos, has d'estar tota l'estona alimentant alguna cosa i donant més i més perquè no accepten cap mentida. I això et posa molt a prova a l'escenari'.

Tots els artistes han cantat cançons que formen part de l'univers familiar des d'una nova perspectiva, proposant al públic un joc per descobrir com sonarien les cançons de tota la vida, els himnes generacionals o uns kumbaiàs si s'haguessin creat al segle XXI.

D'aquesta manera, s'ha completat un diumenge que ha començat al Celler Modernista amb l'Orquestra Reusònica, una formació que toca amb instruments fets amb objectes quotidians i residus. Se'ls ha vist tocar, per exemple, amb un instrument fet a partir d'una llauna de cafè i bastonets xinesos.

Petits Camaleons continua fins al 3 d'octubre, i el cap de setmana que ve espera més grups de renom com Manel, Mishima, Doctor Prats, Joan Miquel Oliver, Suu i Lildami.


Xarim Aresté

És agraït perquè és complicat, sempre suposa un repte perquè com que són tan espontanis i tan honestos, has d'estar tota l'estona alimentant alguna cosa i donant més i més perquè no accepten cap mentida. I això et posa molt a prova a l'escenari



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.