Josep Rull participa en la 17a edició de la Ruta dels Tres Monestirs

341 persones han sortit a les cinc del matí del Monestir de Sant Cugat i han passat pel de Sant Llorenç del Munt fins a arribar a Montserrat


  • Comparteix:

Damià Calvet, Josep Rull, Carmela Fortuny i Lluís Recoder han participat en la caminada / Foto: cedida

Damià Calvet, Josep Rull, Carmela Fortuny i Lluís Recoder han participat en la caminada / Foto: cedida

El Club Muntanyenc Sant Cugat i altres entitats excursionistes del Vallès Occidental han organitzat aquest diumenge la Ruta dels Tres Monestirs, que enguany arriba a la seva 17a edició. 341 persones han sortit de Sant Cugat a les cinc del matí. Entre els caminadors, hi havia els exconsellers Josep Rull i Damià Calvet, la portaveu de Junts a l'Ajuntament de Sant Cugat, Carmela Fortuny, i l'exalcalde de la ciutat Lluís Recoder. Tots els participants d'aquesta caminada han començat al Monestir de Sant Cugat, i a partir d'aquí han pogut triar entre dos recorreguts, de 53 o de 47 km, que els han fet passar pels monestirs de Sant Llorenç del Munt fins a arribar al de Santa Maria de Montserrat. Així doncs, el camí ha passat per localitats com Sant Quirze, Terrassa, Matadepera, La Mola, Vacarisses i Monistrol.

La ruta s'organitza de forma biennal, i aquest diumenge s'ha pogut fer després d'haver-la prorrogat dues vegades a causa de la pandèmia. De fet, el president del Club Muntanyenc Sant Cugat, Silvano Bendinelli, ha comentat que la participació ha baixat a causa de la Covid-19, però que igualment estan molt satisfets d'haver-la pogut organitzar. "L'important és mantenir la tradició, no cal fer un nou rècord cada any", ha apuntat.


Silvano Bendinelli

Hi ha una norma a seguir de distància, i això fa baixar una mica la participació. Però l’important és mantenir la tradició, no pots fer un rècord cada any. Vam començar sent un centenar i vam arribar als 800. Ara estem a la meitat, però això no vol dir que d’aquí a dos anys torni a remuntar a 800



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.