L'Ajuntament convoca un concurs públic per cobrir la plaça de direcció del Teatre-Auditori

El Consistori vol obrir una nova etapa en la gestió de l'equipament amb aquesta convocatòria oberta a professionals de la gestió cultural


  • Comparteix:

Cartell del Teatre-Auditori / Foto: Localpres

Cartell del Teatre-Auditori / Foto: Localpres

L'Ajuntament ha obert la convocatòria de concurs públic per cobrir la plaça de director o directora del Teatre-Auditori. D'aquesta manera, expliquen en un comunicat, l'equip de govern actual vol canviar el sistema de selecció de la persona que hagi d'assumir la direcció de l'equipament cultural i que, des de la seva obertura l'any 1993, s'ha fet per assignació directa. La figura de direcció d'aquest equipament municipal ha recaigut en els darrers mesos en el programador artístic, Gerald Fannon, i l'actual gerent, Maria Àngels Granados, després de la dimissió de Pep Tugues.

La tinenta d'alcaldia de Cultura, Esther Madrona, explica en el comunicat de premsa que "el Teatre-Auditori és un projecte consolidat i valorat arreu del país i té uns molt bons indicadors d'ocupació. Ara, volem obrir una nova etapa en la gestió de l'equipament i crec que és un bon moment per captar nous públics i apostar per nous formats i disciplines, sense perdre la qualitat en la programació".

La principal responsabilitat del director o directora serà la de gestionar i dirigir l'entitat tot garantint-ne una programació artística de qualitat, així com l'organització d'espectacles culturals d'abast de ciutat, un finançament sostenible i un arrelament amb la ciutadania. Les persones aspirants hauran de complir els requisits que marquen les bases i podran presentar la sol·licitud per a participar-hi a través de la seu electrònica, fins al dia 14 d'agost.

Més oferta pública
L'Ajuntament també ha convocat diversos processos selectius per a la constitució de borses que permetran cobrir, de forma temporal, llocs de treball, tant al Teatre-Auditori com al Servei de Biblioteques:

  • Constitució d'una borsa de treball de personal tècnic mitjà per cobrir el lloc de treball d'adjunt/a a producció i programació, per a l'OAMCC.

  • Constitució d'una borsa de treball de personal tècnic/a auxiliar, per cobrir el lloc de treball de tècnic/a auxiliar de comunicació i disseny per a l'OAMCC.

  • Constitució d'una borsa de treball de personal d'auxiliar tècnic/a de biblioteca per cobrir el lloc de treball d'auxiliar tècnic/a per a l'OAMCC.

  • Constitució d'una borsa de treball de personal administratiu per cobrir el lloc de treball d'adjunt/a d'administració i recepció, per a l'OAMCC.


  • Les bases per a totes quatre convocatòries es poden consultar aquí i en totes elles el termini per presentar sol·licituds és el dia 14 d'agost.



    • Comparteix:

    OPINA

    Identifica't per comentar aquesta notícia.

    Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

    Avís important

    Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

    Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

    No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

    Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.