L'Escola Fusió omple de música simfònica el Monestir de Sant Cugat

Una suite barroca, la banda sonora de dues pel·lícules i una nova versió del 'Paga-li, Joan' han configurat el repertori


  • Comparteix:

L'orquestra de l'Escola Fusió ha presentat, aquest dimecres, al Monestir de Sant Cugat, un concert simfònic a benefici de Càritas. Una cinquantena de músics ha interpretat un repertori format per la suite barroca 'Abdelazar', diferents peces de la banda sonora de 'Jurassic Park' i 'Grease', i una versió simfònica del 'Paga-li, Joan', composta i dirigida per Xavier Pagès. Els ballarins Lara Vicente i Lucas Gonzalvo han sorprès el públic entrant en escena pel passadís central de la nau per interpretar els passos d'aquesta emblemàtica tradició santcugatenca.

Més d'un centenar de persones, entre les quals hi havia la tinenta d'alcaldia de Cultura, Esther Madrona, i la regidora de Ciutadania, Gemma Aristoy, han assistit a aquest concert "annex a la Festa Major", tal com l'ha definit de la directora de l'Escola Fusió, Gemma Navarra.

Navarra ha explicat a Cugat Mèdia que el repertori preparat és "molt engrescador" i ja que la interpretació del 'Paga-li, Joan' ha inclòs "dues sorpreses". Una d'elles ha estat la particpació dels ballarins i l'altra la inclusió de les campanes del Monestir dins de la pròpia peça musical.

Abans de començar el concert, Navarra i altres membres de l'Escola Fusió han saludat virtualment els alumnes de Praga, Friburg i Alba (Itàlia) que faran els intercanvis musicals del proper curs, i que estaven seguint el concert en streaming.


Gemma Navarra

Farem música de pel·lícules, de la pel·lícula Jurassic Park, on hi ha una sonoritat de la por dels dinosaures, espectacular. Després escoltarem la banda sonora de Grease, que fa entrar ganes de ballar. Gran repertori de percussions, metalls... És espectacular.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.