Buhos desferma la bogeria a la Festa Major de Sant Cugat

Un públic entregat ha cantat, saltat i ballat els grans èxits de la banda de Calafell de rock festiu


  • Comparteix:

Moment del concert de Buhos a la Festa Major de Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Moment del concert de Buhos a la Festa Major de Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

No ha estat com els concerts del 2019, però gairebé. Buhos ha tancat el dilluns de Festa Major de Sant Cugat amb un públic entregat i de totes les edats que ha deixat les cadires aviat per cantar, saltar i ballar els grans èxits del grup de rock festiu.

Un espectacle readaptat del 'Teràpia col·lectiva', la gira ideada per Albert Pla i pensada per teatres i amb el públic assegut. La intenció és, tal com ha explicat en declaracions a Cugat Mèdia el cantant i líder de Buhos, Guillem Solé, tornar poc a poc a la normalitat. Solé, que també ha agraït al públic santcugatenc l'acollida que té sempre i ha dit tenir ganes "de veure les cares de la gent" aviat cantant les seves cançons.



El grup de Calafell ha fet molta festa però també reivindicació política, amb record especial al santcugatenc Raül Romeva, indultat recentment pel govern espanyol, menció pel Dia de l'Orgull LGTBI i crida a la lluita i la mobilització popular.







Guillem Solé

Estem super agraïts perquè any rere any venim i sempre s'omple, les entrades duren tres minuts. Només podem donar les gràcies, tenim ganes de tornar ja l'any que ve sense cadires, sense mascaretes i sense res.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.