Oques Grasses revoluciona Sant Cugat en la primera nit de Festa Major

Unes 3.000 persones han pogut gaudir en directe de la música del grup català que ha presentat el seu nou disc 'A tope amb la vida'


Temes relacionats

El jovent santcugatenc clou el pregó amb un 'Visca la no festa major!' (29/jun/21)

La plaça de l'Om vibra amb l'Esbart Dansaire (25/jun/21)


  • Comparteix:

Oques Grasses durant el concert de Festa Major de Sant Cugat / Foto: Lali Puig - Ajuntament de Sant Cugat

Oques Grasses durant el concert de Festa Major de Sant Cugat / Foto: Lali Puig - Ajuntament de Sant Cugat

Oques Grasses ha portat a Sant Cugat el seu bon rotllo, energia positiva i molta música en la primera nit de Festa Major. Unes 3.000 persones han gaudit del concert en directe del grup català que ha aterrat a la ciutat per presentar el seu nou disc, 'A tope amb la vida'. Una cita al Parc de l'Arborètum que va exhaurir entrades en menys d'una hora.

Amb la primera nota del concert, el públic ha embogit i, dempeus i amb les mans a l'aire, han cantat noves i velles cançons d'Oques Grasses. Sant Cugat tenia ganes de Festa Major i ho ha demostrat aquest divendres al concert, un dels plats forts de la programació d'enguany.

Foto: Ajuntament (Lali Puig)
Oques Grasses ha exhaurit les 3.000 entrades al Parc de l'Arborètum / Foto: Ajuntament (Lali Puig)


"Molt emocionats". Així se sentia el públic minuts abans de l'inici de la sortida d'Oques Grasses a l'escenari. Alguns dels assistents també expliquen que els hi fa "molta il·lusió" que es pugui celebrar la festa grossa de la ciutat i, altres, remarquen que estan "sorpreses" que l'Ajuntament hagi portat aquest grup a Sant Cugat i valoren que la cita s'ha organitzat "molt bé".



'Elefants', 'Goodline' i 'Lakilove' són algunes de les cançons del nou disc que aquest divendres han fet vibrar Sant Cugat.

Les activitats de Festa Major d'enguany són totes gratuïtes, però cal reservar entrada. L'aforament al Parc de l'Arborètum és de 3.000 persones i, Oques Grasses, l'ha omplert de gom a gom. Les cadires estan disposades mantenint la distància i hi ha control d'accés.






Públic

Molt emocionat perquè és la meva primera Festa Major de Sant Cugat / Som molt fans del grup i tenim moltes ganes que comenci ja el concert / Molt emocionada. Que es pugui fer Festa Major fa molta il·lusió / Estem molt sorepreses que l'Ajuntament ens hagi deixat fer això i ho han organitzat molt bé



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.