María Muñoz i Laia Oriol guanyen el premi Pere Ferrer de narrativa històrica breu

Les dues estudiants de l'escola Àgora s'han imposat al certamen el certamen, organitzat per Òmnium Sant Cugat i l'Ajuntament


  • Comparteix:

Laia Oriol, a la esquerra, i María Muñoz, a la dreta, guanyadores del premi / Foto: Òmnium Sant Cugat

Laia Oriol, a la esquerra, i María Muñoz, a la dreta, guanyadores del premi / Foto: Òmnium Sant Cugat

Les estudiants de l'Àgora Sant Cugat María Muñoz i Laia Oriol han estat guardonades amb el premi Pere Ferrer de narrativa històrica breu. María Muñoz Parra ha guanyat en la categoria de primer cicle d'ESO amb la narració 'El viatge de la pesseta', mentre que Laia Oriol Zapata ha sigut premiada dins la categoria de Batxillerat i Cicles formatius per l'obra 'Canviant de perspectiva'. El certamen, organitzat per Òmnium Sant Cugat i l'Ajuntament, premia les millors creacions literàries basades en qualsevol moment de la història de Catalunya.

El nom del premi ve pel monjo autor del Costumari de Sant Cugat, escrit el 1223, on ens fa una minuciosa descripció de la vida quotidiana de la comunitat de monjos que en aquells moments hi havia al monestir.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.