Oques Grasses, Buhos i la Fundación Tony Manero, caps de cartell de la Festa Major de Sant Cugat 2021

Torna la festa grossa de Sant Cugat, que enguany inclourà dos castells de focs


  • Comparteix:

Torna la Festa Major a Sant Cugat / Foto: ACN

Torna la Festa Major a Sant Cugat / Foto: ACN

La Festa Major de Sant Cugat 2021 (del 25 al 29 de juny) va prenent forma i ja es coneixen els caps de cartell de la proposta musical d'enguany. Oques Grasses, Buhos i la Fundación Tony Manero són els plats forts d'una festa grossa que enguany, a més, tindrà dos castells de focs. Tot plegat ho ha donat a conèixer aquest dijous l'alcaldessa, Mireia Ingla, a través d'un vídeo difós a les xarxes socials, on avança que les actuacions musicals tindran lloc al parc de l'Arborètum.



Els grups musicals que visiten Sant Cugat per festa grossa són vells coneguts. Oques Grasses van passar per la Festa Major l'any 2017 i, aquell mateix any, van actuar a la Nau de Cultura de Valldoreix. Ara tornen a la ciutat amb la gira de presentació del disc 'A tope amb la vida'.

El rock de Buhos també va sonar per festa grossa l'any 2018. El concert de Sant Cugat forma part de la gira de presentació del treball 'El dia de la victòria'.

Finalment, la Fundación Tony Manero portarà els seus ritmes disco i funk a la festa grossa, el dissabte 26 de juny, després d'haver-hi actuat l'any 2015. El concert de la banda de Miguelito Superstar i Lalo López forma part de la gira de comiat del grup.

Més Festa Major

El gruix de propostes de la Festa Major d'enguany es donaran a conèixer properament en una roda de premsa. De moment, està confirmat que hi haurà el tradicional 'Paga-li Joan', amb un límit de 40 parelles i només amb la participació de parelles d'adults. Aquesta dansa tindrà lloc el dia de Sant Pere, 29 de juny, als Jardins del Paga-li Joan al vespre.

També està confirmat que no hi haurà Concurs d'Arrossos. L'organització, els Amics dels Veterans i la Regalèssia consideren que "tot i que l'evolució de les dades de la pandèmia cada cop són millors, com entitat organitzadora i després d'haver-ho parlat amb l'Ajuntament, no creiem que siguin prou bones com per poder ajuntar les gairebé 5.000 persones que hi han participat en passades edicions".



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.