El Teatre Musical d'Aula de So torna a l'escenari després de dos anys

Una trentena d'actrius van formar part dels espectacles 'Trolls', 'Sister Act' i "Teen Beach'


  • Comparteix:

Imatge de l'espectacle Trolls, del grup d'Infantil del Teatre Musical Aula de So / Foto: Aula de So

Imatge de l'espectacle Trolls, del grup d'Infantil del Teatre Musical Aula de So / Foto: Aula de So

Una trentena d'alumnes de Teatre Musical d'Aula de So han actuat, aquest dissabte, després de dos anys sense pujar a l'escenari. 'Trolls', 'Sister Act' i 'Teen Beach' són els tres espectacles que el grup d'infantil, juvenil i avançat han presentat al Teatre Mira-sol. Tots ells han comptat amb un aforament complet i limitat al 50% a causa de les restriccions de la Covid-19. Segons ha explicat la responsable de Comunicació d'Aula de So i professora de cant, Bruna Marín, totes les participants s'han sotmès a un test d'antígens 'per poder actuar sense mascareta i amb la tranquil·litat de no contagiar-se'.

Marín s'ha mostrat molt satisfeta de com va anar l'espectacle, sobretot "després d'aquest any especialment complicat", ha dit, en què cada dos per tres "si no hi havia una escola confinada, n'hi havia una altra". La professora ha assegurat que "l'espectacle en si va ser la millor funció de tots tres grups, ho van fer molt millor que als assajos".

En aquest sentit, Marin ha expressat que provaran de tornar a presentar els espectacles en públic, ja que "amb tota la feina que hi ha al darrere i el resultat que n'hem tret, s'ha d'intentar", ha dit.


Bruna Marin

Estàvem dubtant si actuar amb mascareta o no, i l'única opció de poder actuar sense mascareta i estar tranquil·les era fer un test d'antígens. Tenim la sort que al grup d'avançat hi ha un parell de mares que són metges, i llavors divendres vam fer testos a tothom i dissabte ja hi vam ser tot el dia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.