El Circ Universal planta la carpa a Sant Cugat del 7 al 23 de maig

Cugat Mèdia regala 15 entrades dobles per assistir-hi a través del seu perfil d'Instagram (@cugatmedia)


  • Comparteix:

El Circ Universal porta l'espectacle Etheria del Circ Universal / Foto: Cedida Circ Universal (Max Meler)

El Circ Universal porta l'espectacle Etheria del Circ Universal / Foto: Cedida Circ Universal (Max Meler)

El Circ Universal s'instal·la a Sant Cugat des d'aquest divendres i fins al 23 de maig amb el seu nou espectacle, Etheria. Segons ha explicat el músic del circ, Jaume Clos, amb Etheria el públic farà 'un viatge en el temps' i podrà gaudir de 'números molt innovadors' i 'd'última tecnologia, amb hologrames i tot'. A causa de la Covid-19, l'aforament està limitat al 50%, es prendrà la temperatura de tots els assistents i l'ús de la mascareta serà obligatori durant tota la funció.

Aconsegueix entrades amb Cugat Mèdia
Cugat Mèdia sorteja entrades per assistir al Circ Universal entre el 7 i el 23 de maig. Són 15 tiquets dobles a primera fila i, per participar-hi, només cal seguir el perfil d'Instagram del mitjà multimèdia (@cugatmedia), fer 'm'agrada' al post del concurs i mencionar dues persones amb qui t'agradaria anar al circ. El sorteig s'efectuarà aquest divendres i els guanyadors es donaran a conèixer via Instagram.


Jaume Clos

Aforament al 50% i obrim les portes una hora i mitja abans per prendre la temperatura al públic. Sempre lluitant, també, perquè hem hagut de fer fora gent perquè no complia les normatives, com portar la mascareta durant l'espectacle.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.