La flautista santcugatenca Mariona Baulies ofereix un concert en 'streaming' de Sant Jordi

El concert, titulat 'L'Europa dels darrers 100 anys', es va gravar a Sant Cugat i s'emetrà aquest diumenge 25 d'abril


  • Comparteix:

Cartell del concert de Sant Jordi en streaming / Foto: Cedida

Cartell del concert de Sant Jordi en streaming / Foto: Cedida

Mariona Baulies, flautista santcugatenca, oferirà un concert en 'streaming' aquest diumenge 25 d'abril a les 19 h al seu canal de YouTube. El concert el farà conjuntament amb Nil Tena (flauta) i Albert Colomar (piano). La peça es va gravar prèviament a l'Aula Magna del Conservatori de Sant Cugat i aquest pròxim diumenge es podrà gaudir en línia i, a més, al llarg de l'actuació es podrà anar llegint diferents informacions sobre els compositors i obres que s'estiguin interpretant.

La Mariona va començar a fer concerts en línia durant el confinament del 2020, i des de llavors ha ofert un total de set concerts en línia en directe i tres en 'streaming' gravats de manera prèvia.

Aquest mètode de fer concerts neix de la necessitat de poder seguir oferint actes culturals en mig de la pandèmia. La flautista Mariona Baulies, que viu a Brussel·les, assegura que tenen moltes ganes de tornar a tocar en directe, però tot i això, "estan tenint una molt bona experiència" amb els concerts per internet.

'L'Europa dels darrers 100 anys', que tindrà lloc aquest diumenge 25 d'abril a les 19 h al seu canal de YouTube, combina instruments com el piano i la flauta travessera amb els quals interpreten obres de diferents compositors europeus del segle XX i XXI. "La idea que tenim és promocionar compositors que no són tan coneguts, és una manera de descobrir-ne", explica Baulies.

El concert tindrà una durada de 45 minuts i el seu visionat és completament gratuït.


Mariona Baulies

"La idea que tenim és promocionar compositors que no són tan coneguts, no són els típics que es toquen sempre. És també una manera de descobrir nous compositors".



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.