El teatre amateur local puja als escenaris de Sant Cugat pel Dia Mundial del Teatre

Sis companyies de la Taula d'Arts Escèniques han representat píndoles teatrals a la plaça de Barcelona


  • Comparteix:

El teatre amateur local ha tornat als carrers de Sant Cugat amb motiu del Dia Mundial del Teatre. Aquest dissabte, la plaça de Barcelona s'ha convertit en l'escenari de la proposta de la Taula d'Arts Escèniques: 'Píndoles teatrals'. Sis companyies locals amateurs han representat obres independents, de 15 minuts cadascuna, en la vuitena edició d'aquesta iniciativa.

Aquest espectacle ha sigut la proposta local del Dia Mundial del Teatre a Sant Cugat i que s'ha organitzat amb la col·laboració de l'Ajuntament. L'any passat, la situació sanitària va obligar a suspendre la cita i, enguany, s'han recuperat la majoria d'obres, excepte alguna que s'ha hagut de modificar per reduir el nombre de persones sobre l'escenari.

El coordinador de l'edició d'enguany, Josep Sala, ha assegurat que els actors i actrius ho feien amb "il·lusió", ja que "la major part" de les companyies de la Taula d'Arts Escèniques han tingut "una activitat pobra o nul·la". Poder dur a terme aquestes píndoles els ha "engrescat". La plaça de Barcelona s'ha adequat per poder rebre aquesta iniciativa seguint les mesures sanitàries contra la Covid-19.

L'objectiu d'aquestes píndoles és apropar el teatre al màxim de gent possible. El programa d'enguany ha constat dels següents espectacles: 'Noè al port d'Hamburg' d'Aire Teatral, 'El tresor de la lluna' de Teatre a l'Ombra, 'Res és el que sembla' de Magma 2011, 'Un home pacífic' del Grup de Teatre Espiral, 'Els progres' de Fila Zero i 'La diva' de dXoc Teatre.

Estrena de 'C.A.M.E.S.'
Amb motiu del Dia Mundial del Teatre, Sant Cugat ha format part de la inauguració simultània de l'espectacle sonor 'C.A.M.E.S.: Comèdies Auditives en Moviment Espontànies i Sensorials', que ha tingut lloc a teatres municipals de nou ciutats de Catalunya.




Josep Sala

A la gent, lògicament, els hi fa il·lusió. Encara que hàgim hagut de fer-ho a l'aire lliure, que no era la primera intenció, la gent té ganes perquè la major part dels grups han tingut una activitat pobra o nul·la, per tant, engresca a la gent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.