'L'àlbum de visites', un viatge al passat de la Manufactura Aymat de Tapissos i Catifes

La mostra de Regina Giménez forma part del projecte guanyador del concurs de comissariat artístic de Transversal Xarxa d'Activitats Culturals


  • Comparteix:

Un espai de la mostra, que es pot veure al Centre Grau-Garriga / Foto: Cedida per Frederic Montornés

Un espai de la mostra, que es pot veure al Centre Grau-Garriga / Foto: Cedida per Frederic Montornés

Les visites a la Manufactura Aymat de Tapissos i Catifes es poden reviure gràcies a la mostra 'L'àlbum de visites', de l'artista Regina Giménez. L'exposició forma part d''Obres els dipòsits', el projecte guanyador de 2019 del concurs de comissariat artístic de Transversal Xarxa d'Activitats Culturals i està capitanejat per Frederic Montornés. L'exposició recull fotografies dels visitants il·lustres de la fàbrica de tapissos als anys 60 i es pot veure fins al 5 de gener al Centre Grau-Garriga d'Art Tèxtil Contemporani.

Aquesta és una de les 10 mostres que formen part del projecte 'Obres els dipòsits'. La resta d'exposicions s'han instal·lat a sales i espais de municipis d'arreu del país. Es tracta d'un "projecte artístic coral, de nova creació i multidisciplinari" amb què es poden veure peces artístiques de tot tipus de format, com la performance, fotografia, vídeo, conferències, publicacions i obres sonores.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.