Ajornada la 45a Festa de Tardor a causa de la Covid-19

L'organització valora celebrar la cita al novembre o anul·lar-la definitivament


  • Comparteix:

Ajornada la 45a Festa de Tardor / Foto: Ateneu Santcugatenc

Ajornada la 45a Festa de Tardor / Foto: Ateneu Santcugatenc

La 45a Festa de Tardor, prevista entre el 22 i el 25 d'octubre, s'ha ajornat després que la Generalitat de Catalunya hagi anunciat un nou paquet de mesures contra la Covid-19 i les restriccions de mobilitat plantejades. Davant això, l'Ajuntament ha anul·lat tots els actes al carrer previstos per als pròxims 15 dies, entre els quals es troba la celebració de la Festa de Tardor. La comissió organitzadora es reunirà en assemblea el 20 d'octubre per decidir el futur de la cita.

En la reunió de dimarts que ve, la comissió plantejarà tres escenaris. El primer, i a proposta de l'Ajuntament, és traslladar la Festa de Tardor al cap de setmana del 13, 14 i 15 de novembre i mantenir la celebració al carrer tal com estava plantejada. La segona opció seria adaptar la festa i realitzar continguts virtuals i, si la situació ho permet, combinar-ho amb activitats presencials. Finalment, l'organització no descarta suspendre definitivament l'edició d'enguany de la Festa de Tardor.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.