Fila Zero reprèn els assajos de l'obra 'El Dinar' que s'estrenarà l'abril de 2021

L'espectacle, que parla de les relacions familiars, es podrà veure el 17 i 18 d'abril al Casal de Mira-sol


  • Comparteix:

Els assajos d''El Dinar' es duen a terme seguint mesures de seguretat / Foto: Fila Zero

Els assajos d''El Dinar' es duen a terme seguint mesures de seguretat / Foto: Fila Zero

La companyia de teatre de Sant Cugat, Fila Zero, ha reprès els assajos de l'obra de teatre 'El Dinar', de Pere J. Pastor, després d'una aturada d'uns set mesos a causa de la pandèmia. Per garantir la salut dels actors, actrius i equip tècnic, els assajos es duen a terme en grups reduïts i amb l'ús de mascaretes, com ha anunciat la companyia a la pàgina web de l'obra. L'espectacle, que parla de les relacions familiars, es representarà el 17 i 18 d'abril al Casal de Mira-sol.

'El Dinar' posa sobre la taula el debat sobre com afecta l'orgull de les persones a un mateix i a la vida dels altres amb un guió que busca un equilibri entre el dramatisme i l'humor. Els actors i actrius que donen vida als protagonistes de l'obra són Jaume Aler, Anna Cadafalch, Ferran de Juan, Anna Canet, Pere Pastor, Agustí Suñé, Roser Canas, Mercè Florentí, Montse Maranges, Jaume Ramoneda, Joan Llenàs i Tina Labrador.

L'actor i coordinador de Fila Zero, Ferran de Juan, ha assegurat en declaracions a Cugat Mèdia que, "tot i l'enrenou" que suposa retornar als assajos, tenien "moltes ganes" després d'haver-se vist obligats a aturar-ho al març a causa del confinament. De Juan també ha afirmat que compleixen amb les mesures i protocols de seguretat per garantir la salut de tot l'equip d''El Dinar'.

Sinopsis
L'obra s'ambienta a la Barcelona preolímpica, cap al 1991. És un mes de novembre atípic per les fortes temperatures que registra la ciutat. Gilbert Rocamora, un empresari d'èxit retirat forçosament per qüestions de salut, viu els seus dies reclòs a l'estudi. Però avui és un dia especial. Fa 70 anys, i rebrà la visita dels seus tres fills. Mariona, la seva dona, ha procurat mantenir sempre un teixit comunicatiu entre tots ells, però darrerament les coses no són com abans.

Els fills, en Jordi, la Martina i en Bernat; posaran en tela de judici la capacitat dels seus pares per afrontar els problemes que tenen cadascun d'ells. I aquí és on l'orgull de tots els protagonistes sortirà a la llum.


Ferran de Juan

De portar ho portem bé tot i l'enrenou que això representa. Teníem moltes ganes de reprendre els assajos i començar, perquè ho vam deixar tot tallat al març. Tenim totes les mesures de seguretat i el protocol de rentar-nos les mans i posar-nos mascareta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.